Nou victòries i una derrota. La UE Santa Coloma, que dirigeix Ramón Maria Calderé, continua dominant la Lliga Multisegur Assegurances després de superar ahir al matí per 1 a 2 el vigent campió, l’Atlètic Club Escaldes. L’electrònic no es va moure fins al minut 51 quan l’extrem d’Albacete, Joaquinete, va batre el porter aragonès Saúl Gracia. Els de Calderé van sentenciar amb un gol del marroquí Karim L’Koucha. Als minuts d’afegitó, Guillaume López va marcar el gol de l’honor i el club escaldenc es queda a 13 punts del lideratge.
L’Inter Club Escaldes segueix en la lluita. Els d’Otger Canals, que es troben a dos punts, van superar dissabte per 0 a 3 l’Atlètic Amèrica amb gols de l’argentí Abel Argañaraz i un doblet de Domi Berlanga.
L’FC Santa Coloma es manté a tres punts després de vèncer ahir en l’últim partit de la jornada per 2 a 1 el CE Carroi amb gols de Guillem Jiménez i Novoa. Aquest últim va evitar que el partit acabés amb empat a 1.
El Penya Encarnada continua quart classificat amb un 0 a 3 contra el Constructora Nóbrega Esperança d’Andorra. El primer gol el va marcar de cap Andrés García Mohedano, ex-FC Andorra, el segon va ser de Xavier Puerto i va tancar el triomf definitiu Àlex Poves.
Mentrestant, l’FC Pas de la Casa va empatar a 1 contra l’FC Ordino amb gols de Víctor Tellado pels ordinencs i Huerta pels encampadans.