Laura Soulié, 37a als 10 km dels Mundials de Ruhpolding

Laura Soulié va completar en la 37a posició la segona de les proves que ha disputat dels Campionats del Món, que tenen lloc a l’estació alemanya de Ruhpolding. Afrontava els 10 quilòmetres persecució.

La jornada va estar marcada per les altes temperatures, que estovaven la neu i provocaven que s’hagués de fer un esforç extra per lliscar. Va cometre dues errades en el tir, a la primera i última tirada, per acabar amb un crono de 34.22,8 minuts. Soulié, que a la primera prova, els 7,5 km, havia estat 33a, va notar el desgast. “Només durant l’última volta he perdut quatre llocs. No he pogut aguantar el mateix ritme que les quatre voltes anteriors”, va indicar la biatleta.

Les dues primeres posicions del podi es van intercanviar respecte al que havia passat en l’esprint. En aquesta ocasió la bielorussa Darya Domracheva va fer el salt definitiu, aconseguint l’or. Va marcar un registre de 29.39,6 minuts.

L’alemanya Magnalena Neuer no va poder sumar la seva dotzena medalla d’or d’uns Mundials. En l’esprint havia aconseguit l’onzena, però aquesta vegada es va haver de conformar amb la plata (30.04,7). Va completar el podi la russa Olga Vilukina, que va obtenir el bronze amb un temps de 30.55,0. Soulié participarà dimecres en els 15 km.