Les U18 es queden sense metall

V. D.
La selecció U18 femenina no va aconseguir posar la cirereta al pastís a un bon Campionat d’Europa C i es va quedar sense la medalla de bronze en perdre ahir la final de consolació contra Geòrgia. Les noies dirigides per Cristina Andrés, que van perdre dissabte a la semifinal contra Armènia per 71 a 61, ahir van caure derrotades per 72 a 45.
El partit va ser força igualat al primer quart, però les de Nino Kipshidze van endur-se els primers 10 minuts amb un ajustat 21 a 17. Al segon acte, les georgianes es van distanciar un xic a l’electrònic i van marxar al descans amb un tranquil·litzador 39 a 28, però la clau de la final de consolació va ser al tercer quart, ja que Geòrgia va clavar un parcial de 22 a 7 per deixar un 61 a 35. A l’últim quart, Geòrgia es va deixar anar una mica, però es va endur el tercer lloc amb un definitiu 72 a 45 amb 22 punts de Nino Gadelia i 24 de valoració. La millor de les andorranes va ser Lies Bosma amb 9 punts, 7 rebots i 16 de valoració. La campiona d’aquest Campionat d’Europa C U18 femení va ser Armènia, que va superar a la final Malta per 73 a 79.
Per la seva banda, la selecció masculina U18 va finalitzar en sisena posició. El combinat dirigit per Cristian Vegas va superar ahir per 56 a 52 Malta en la lluita per aquest sisè lloc de la classificació final. Els joves jugadors andorrans, que van perdre dissabte contra Gibraltar en la lluita pel cinquè lloc, es van treure l’espina contra Malta en un bon partit de Martí Obiols –que juga al segon equip del BC MoraBanc a Lliga EBA– i que va anotar 12 punts amb 19 de valoració. També va destacar Albert Pons amb 10 punts i 10 rebots.