Ell és l’únic que va dir que es volia quedar. La resta tots van demanar marxar. La LEB or no atrau, però Nacho Llovet no abandona el vaixell. L’aler pivot, format al Joventut Badalona, tenia contracte fins al 2024 i en signa un de nou amb una renovació d’1+2, és a dir, només seguirà el curs vinent si el BC MoraBanc torna a la Lliga ACB. “Molt orgullós de dir que el meu compromís amb el club és màxim. Moltes gràcies per la confiança. Lluitarem plegats per un objectiu molt clar. Tornarem”, va escriure Nacho Llovet a les seves xarxes socials.
El jugador, de 31 anys, va arribar el 2019 procedent del Monbus Obradoiro. Per tant, enguany afrontarà la quarta temporada. “Que un jugador internacional amb la selecció espanyola es comprometi amb el nostre projecte a LEB és el primer pas per aconseguir l’objectiu que tindrem la pròxima temporada”, va indicar el director esportiu del club, Francesc Solana, que va destacar el paper que pot oferir Nacho Llovet a la plantilla que dirigirà Natxo Lezkano. “Serà una competició molt complicada i un jugador de l’experiència de Nacho Llovet ha de ser molt important per a nosaltres”.
El llicenciat en Enginyeria industrial, de 2,02, va jugar 24 partits a la Lliga ACB amb 16’56” de mitjana i 4 punts, 3,2 rebots i 5,2 de valoració. A l’EuroCup va jugar 18 partits amb 17’28” de mitjana i 5,1 punts, 2,8 rebots i 7,3 de valoració. 
 
QUINO COLOM NO VINDRÀ
Quino Colom no té intenció de tornar i jugar a LEB or. El base, germà de Guille Colom, va jugar el curs passat a l’AEK Atenas. L’internacional per la selecció espanyola, segons va publicar al Twitter Bauhauss, apuntava a fitxatge estrella del BC MoraBanc, però després va rectificar a les xarxes socials. Quino Colom, en cas de tornar a Espanya, seria per jugar a la Lliga ACB. 
Qui si interessa al BC MoraBanc és el base brasiler Rafa Luz. El director d’orquestra d’Araçatuba no continuarà al Surne Bilbao Basket i està a l’agenda de Solana per convertir-se en un dels primers fitxatges pel projecte de LEB or. Rafa Luz ja va jugar a la 2018-19.