Manu Rodríguez i Àlex Martín donen el triomf

La disputa de la final a 8 de la Liga Europea ha provocat que els jugadors de l’Andorra HC Cevalls no s’hagin pogut entrenar durant tota la setmana. Però el matx que afrontaven no comportava gaires complicacions, ja que tant ells com el Reus B poques coses es juguen fins a concloure la temporada. La victòria es va quedar al pavelló Comunal (7-6).

El conjunt de José Luis Alessi es va anar avançant repetidament, i els tarragonins aconseguien empatar. Així va passar quan va marcar dues vegades Manu Rodríguez. Amb empat a dos s’arribava al descans. En la represa Àlex Martín es el que posava per davant els andorrans, i després ho aconseguia un altre cop Manu. Una vegada l’enfrontament va estar igualat a quatre, el Cevalls es va escapar, amb dues dianes de Martín, la segona de penal, i una altra de Manu.

El Reus B es va acostar en el marcador als darrers cinc minuts a només un gol de diferència, però fins al final els andorrans, que van disposar d’alguna ocasió per sentenciar, es van dedicar a mantenir el control de la pilota. Amb aquest triomf el Cevalls puja a la setena plaça de la classificació amb un acumulat de 53 punts.