Un dels millors binomis de la Lliga ACB està format per un base brasiler, Marcelinho Huertas, i un pivot georgià, Giorgi Shermadini. Són com el Dúo Sacapuntas, el Pulga i el Linterna. L’exdirector d’orquestra del Joventut o també del Barça va celebrar la seva recent paternitat sent el màxim anotador del partit amb 19 punts, el màxim assistent amb 9 i 15 de valoració. Mentrestant, el gegant que no para de somriure, va anotar 17 punts  –9 punts els va anotar només començar el partit–, va capturar 11 rebots i va valorar 32. No va tenir cap tipus de pietat d’un dels seus exequips ACB i van posar la classificació de la Copa del Rei del BC MoraBanc contra les cordes. Els d’Ibon Navarro, sense Jeremy Senglin, Moussa Diagne, Malik Dime i Tyson Pérez, van situar-se a només cinc punts a cinc del final, però van rebre un parcial de 15 a 6 demolidor per cedir per 93 a 81 contra l’Iberostar Tenerife, en una pista on aquesta temporada no ha guanyat cap equip de l’ACB.
El joc interior del BC MoraBanc, sense Moussa Diagne, és pobre. No és cap secret. Tunde Olumuyiwa està totalment sol i es nota més quan hi ha jugador de gran nivell al davant com Shermadini. L’internacional georgià va anotar els 9 primers punts del seu equip només començar el partit. L’aler islandès Haukur Palsson, ja recuperat del seu cop a les lumbars, va aguantar els d’Ibon Navarro ben secundat per un inspirat Sergi García. El primer quart va acabar amb un triple de Butterfield i una cistella de Fran Guerra va deixar l’igualat 21 a 20.
Un parcial de 2 a 10 a l’inici del segon quart va situar la màxima diferència per al BC MoraBanc amb el 26 a 32. El tècnic Txus Vidorreta va donar entrada a Shermadini i Marcelinho Huertas i la seva bona entesa dins de la pista els va portar a liderar un parcial d’11 a 0 pel 37 a 32. El base brasiler va ser un malson i va acabar el segon quart amb dos triples consecutius per tancar una actuació individual de 9 punts i 6 assistències. Hannah no el va poder aturar en cap moment.
L’Iberostar Tenerife continuava veient l’anella com una piscina. Tothom anotava i del 53 a 50 es va passar a un parcial de 22 a 4 per al 75 a 55. El BC MoraBanc no va trobar cap tipus de resposta contra un rival inspirat en atac i que s’agradava lluint el seu estil de bàsquet dinàmic. El millor exemple va ser una esmaixada espectacular de Santi Yusta o també un triple sobre la botzina, traient brillantor a la pissarra de Butterfield sobre la botzina per al 75 a 55. Els d’Ibon Navarro estaven sent totalment superats.
El BC MoraBanc va reaccionar a l’últim quart de la mà d’un ex-Iberostar Tenerife com Tomasz Gielo. El polonès, que va rebre un obsequi abans de començar el partit pels anys amb els tinerfenys, va liderar el parcial d’1 a 15 amb 10 punts per al 76 a 70. Txus Vidorreta, amb el 78 a 73, va tornar a donar entrada a Shermadini i també Marcelinho Huertas i el binomi va protagonitzar un últim parcial de 15 a 6 per acabar el partit amb el 93 a 81. La Copa del Rei comença a allunyar-se.

Ibon Navarro: “L’Iberostar Tenerife està en un nivell de confiança i d’encert tremend”

Entregat a l’Iberostar Tenerife. El tècnic vitorià del BC MoraBanc, Ibon Navarro, va encaixar la derrota, la setena de la temporada en ACB, contra els de Txus Vidorreta. “Felicito el Tenerife per la victòria. En la primera part hem pogut controlar les coses que volíem controlar. Sabíem que tindríem complicacions per defensar les situacions del joc interior en les accions de Giorgi Shermadini. Ell ens ha fet molt de mal”, va assegurar Ibon Navarro, que va destacar el bon partit de l’Iberostar Tenerife en el tercer quart. “El 6 de 8 en triples on vam defensar quatre tirs bé ens ha fet perdre el control del partit. Massa pèrdues i això ha marcat molt el partit. En l’últim quart ens hem agafat al que volíem fer. Hem entrat en els últims cinc minuts a cinc punts i aquesta vegada el nombre de pèrdues ha estat definitiu”.
Ibon Navarro també tenia clar el partit que havien de fer i no va sortir el partit que ells van buscar contra un dels primers classificats de la Lliga ACB que mai ha perdut aquest curs al Santiago Martín. “Necessitàvem un partit perfecte, però hem tingut moments de tot. L’Iberostar Tenerife està a un nivell d’encert i de confiança tremend”, va sentenciar el vitorià. El proper partit és demà contra l’AS Mònaco.

IBEROSTAR TENERIFE: Fitipaldo (11), Sasu Salin (8), Sergio Rodríguez (0), Cavanaugh (10) i Shermadini (17) -cinc inicial-; Marcelinho Huertas (19), Butterfield (11), Fran Guerra (6), Sulejmanovic (5), Santi Yusta (6) i Dani Díez (0).

BC MORABANC ANDORRA: Hannah (10), Palsson (15), Oriol Paulí (9), Bandja Sy (2) i 'Tunde' (0) -cinc inicial-; Nacho Llovet (9), Sergi García (5), Jelínek (9), Guille Colom (2) i Gielo (18).

ÀRBITRES: Carlos Peruga, Vicente Bultó i Cristóbal Sánchez. Eliminat per cinc faltes personals 'Tunde' -BC MoraBanc Andorra-.

PARCIALS: 21-20, 45-40 -descans-; 75-55 i 93-81.

LLOC: Pavelló d’Esports de Tenerife Santiago Martín. Sense públic.