El domini de Marcos Sanza a la cursa Festa major d’Andorra la Vella és insultant. L’atleta del Club Atletisme Valls d’Andorra (CAVA) no sap quantes proves de festa major de la capital ha guanyat i, sabent com és, li importa poc. A la 34a edició, en què van prendre part 235 participants, es va imposar l’atleta resident del CAVA amb un temps de 12.18. “Era una prova per gaudir, per estar amb la família, els nens i els amics, i també per fer uns quants quilòmetres”, va assegurar Sanza després de passar la meta al davant del jove Nahuel Carabaña (CAVA), amb una marca de 13.01, i d’Edgar Ordóñez (CAVA), amb 13.03. “M’he sentit bastant bé. Estem començant ara la temporada i estic agafant la forma i fent quilòmetres”, va indicar Marcos Sanza.
En categoria femenina, la victòria va ser per a la jove Andrea Sinfreu, que va deixar l’esquí de muntanya i les curses de muntanya de banda per fer una prova més aviat curta en comparació del que fa habitualment. “Ha estat bé. Això sí, no hi ha hagut gaires noies. Aquesta ha estat una prova més aviat planera”, va dir Sinfreu, que va fer un temps de 16.23. La segona va ser Dulce Casanova amb 16.39 i la tercera, Anna Poblet amb 17.44.