El resultat és el mateix que en el primer amistós (3-3), però aquest cop la remuntada ha estat andorrana. I merescuda pel que van ser els últims minuts. Itàlia va tenir les seves ocasions per decidir l’enfrontament, però no va saber rematar la feina i, en canvi, la selecció va aprofitar les seves per empatar.

Els italians tenien l’antecedent de dilluns. No volien que hi hagués més sorpreses. I van tornar a sortir per imposar el seu ritme. Aquest cop amb millor resultat, ja que als 49 segons van moure el marcador. Magalhaes acabava una sèrie de parets per fer el primer. El plantejament va continuar, amb la selecció esperant el rival. Aquest cop no va sortir de la manera esperada, perquè Costa feia el segon al minut 4. Andorra intentava sorprendre amb xuts llunyans i amb serveis ràpids d’Aitor, amb Ludo rematant com podia, sempre amb poc angle. La millor ocasió va ser de David Férriz, amb un xut que el porter, amb la punta de la bota, enviava a córner. Fins a arribar al descans, poc més.

En la represa la imatge va ser ben diferent i l’acumulació ràpida de faltes va portar un nou panorama. Més intens. Àlex Férriz retallava diferències, aprofitant una assistència d’Oferil per la banda dreta. La primera rematada la va frenar un defensa sobre la línia de gol, però en la segona no va perdonar.

Els dos equips es van carregar amb cinc faltes i va començar la ronda de dobles penals, sobretot a favor del quadre transalpí. Miotti era l’encarregat de llançar-los. El primer el va aturar Aitor, però en el segon, escorat al pal, no va poder evitar el gol. En el tercer el porter va tornar a enviar a córner. Llavors va arribar el torn de Raventós, que al primer intent va marcar. El partit s’obria i podia passar qualsevol cosa.

Oferil va avisar en primera instància amb un xut que el porter va rebutjar. A continuació, a la sortida d’un córner, es va trobar amb el pal. En l’altra porteria Aitor continuava traient de polleguera Miotti, desviant un altre doble penal llançat per l’italià. L’empat va arribar al minut 39. Costa va desviar un xut de Ludo, introduint la pilota a la seva porteria. I Oferil encara en va tenir una altra que podia haver estat el gol del triomf. En un contraatac. Brahim va xutar, el rebuig del porter va anar a parar a la seva trajectòria, però la rematada va passar fregant el travesser. Nou empat en dos dies, aquest cop amb el desenllaç a l’inrevés.