Nou podi de Mari Martínez als Mundials de Trasplantats

Segon podi per a la ciclista Mari Martínez als Jocs Mundials de Trasplantats que es disputen a Newcastle. La corredora va repetir segona posició i aquesta vegada ho va fer a la prova dels 30 quilòmetres en ruta en la categoria de 30 a 39 anys. De retruc va pujar posicions a la classificació general fins a la quarta posició. Mari Martínez va fer un temps d’1 h 06’16” i la primera va ser la britànica Ottile Quince. La irlandesa Anna Pokojska va ser tercera. “Ha estat un frec a frec molt emocionant”, va dir Mari Martínez, que va encapçalar la prova durant quatre de les 17 voltes. El balanç dels Jocs Mundials de Trasplantats va ser força positiu per a Mari Martínez. “Poder assolir el nivell de ciclistes semiprofessionals, com la britànica Ottile Quince, ha estat una recompensa molt gran a la incertesa que et planteja el fet d’afrontar un repte desconegut”, va sentenciar Mari Martínez.