Nova mostra de resistència però una altra derrota sumada

Per segona vegada, la selecció va manar en el marcador. Es va avançar, però es tornar a veure superada (2-5). És un conjunt que ha d’evolucionar, un fet que ha demostrat tot i les derrotes. Cabinho no va jugar per precaució per un cop al turmell.

Com en el primer partit, la intensitat va regnar. Aquests enfrontaments són de preparació per a la competició oficial i cap dels dos conjunts no volen desaprofitar l’oportunitat. Després de les primeres ocasions visitants, Jorge va dirigir un contraatac per passar a Jonathan, que obligava el porter a lluir-se per enviar la pilota a córner. Quan es va treure va arribar el primer gol, obra de Radu en pròpia porta. Tres minuts després Romania feia l’empat. Lupu llançava la contra i passava cap a Matei, que assistia Csomo, que sense problemes enviava l’esfèrica al fons de la porteria.

Raventós va estar a punt de tornar a desequilibrar el marcador, amb un potent xut que va espetegar al pal. Al cap de 10 minuts Andorra es va tornar a avançar. I amb un altre gol en pròpia porteria. Una llarga jugada trenada de tot l’equip va concloure amb una rematada de Jorge, que veia com Dobre desviava la pilota i la introduïa a la porteria. A Aitor se li va girar feina, sobretot amb Stoica i Emil, que es van trobar amb l’encert del porter. On no va poder fer res va ser amb Matei, que tornava a posar la igualada. Va ser en la sortida d’un córner, aprofitant una pilota morta. I ja en el darrer minut entrat Lupu materialitzava el tercer. Ho va provar dues vegades. El primer xut el desviava Aitor, però recollia el rebuig per marcar.

Tot just començar la segona part dues grans ocasions per Andorra. Primer Boix va quedar-se tot sol davant el porter, però Iancu desviava amb el peu. I més tard Barbosa a boca de canó enviava la pilota massa alta. Després de treure’s la pressió local, els romanesos van començar a incidir en la porteria contrària. Csomo es va convertir en protagonista. Primer amb un potent xut de falta que Aitor s’encarregava de desviar. Però no va poder aturar una canonada del mateix Csomo pocs segons més tard, que feia el quart per al seu equip. Superats uns minuts amb cert domini visitant, Emil va aprofitar una badada defensiva per encarar Aitor i marcar per tot l’escaire. A partir d’aquí Férriz va sortir de porter jugador, però no va servir per retallar diferències. Després d’un parell d’accions en què els àrbitres van errar en el coneixement del reglament, la darrera ocasió va ser per a Jorge, amb un xut de falta que es va escapar alt.