Eder Sarabia, tècnic de l’FC Andorra.

Objectiu: millorar la punteria

Víctor Duaso / Foto: FC Andorra
Oportunitat per tornar a posicions de play-off. L’FC Andorra visita avui (19 hores) a l’Osca amb el clar objectiu de millorar la punteria després de topar-se diumenge amb la gran actuació individual del porter valencià, Aarón Escandell.
Els d’Eder Sarabia, que recuperen Héctor Hevel i que tenen encara de baixa Petxa, Dani Morer i Bundu, visiten un rival que està dirigit per José Ángel Cuco Ziganda. Serà un duel entre estils ben diferents. Uns es defensen amb la pilota i els altres, sense. Els dos ja es van enfrontar el mes d’agost en la pretemporada i els aragonesos es van imposar per 3 a 1 amb gols de Dani Escriche, Florian Miguel i Joaquín Muñoz. Per part de l’FC Andorra va marcar un jugador que ja no hi és, David Martín. “No espero un partit diferent al de la pretemporada. Ens serveix de referència. L’Osca és un rival bastant diferent a nosaltres i és l’equip que menys pilota té a la Lliga SmartBank”, va assegurar Eder Sarabia, que va analitzar d’aquesta manera al rival d’avui. “Pressiona agressiu i quan corre té la capacitat per fer mal. Són molt sòlids en defensa i és un dels menys golejats”. Com a local, l’Osca no perd un partit des del 21 d’agost i va ser contra el Cartagena.

Investiguen el ‘Balona’ contra l’FC Andorra

Segons El Confidencial, el quart àrbitre del partit de l’última jornada del curs passat del grup 2 de Primera RFEF entre la Balompédica Linense, Balona contra l’FC Andorra, està sent investigat per possible partit arreglat. Segons el rotatiu, en la trucada del quart àrbitre d’aquell partit, Guillermo Paradas Mazuela, intervinguda per la policia, sosté que el tècnic visitant, Eder Sarabia, va accedir al vestidor local “i va sortir somrient”. El partit va acabar amb triomf de la Balona per 3 a 1.