La primera jornada del Crèdit Andorrà Open va deixar partits farcits d’emoció i amb la classificació per la següent ronda de la francesa Océane Dodin, de la nord-americana Katrina Scott  i la sueca Rebecca Peterson. 
La primera en accedir a la següent ronda va ser la tennista francesa de Lille, de 26 anys i 118a del rànquing WTA, que va superar a la jove jugadora russa Anastasia Zakharova, de 20 anys i 183a del món. Dodin va vèncer per 6 a 3, 6 a 7 i 6 a 2 i li espera en la següent ronda la guanyadora del partit entre Alycia Parks i Linda Noskova.
En el segon partit de la jornada inaugural, la nord-americana Katrina Scott, de 18 anys i 166a del món, va patir de valent per classificar-se i va deixar fora  a la francesa Jessika Ponchet. El resultat final ho va dir tot: 6 a 7, 7 a 6 i 6 a 7. La propera rival de la tennista de Woodland Hills serà la vencedora del partit entre Yanina Wickmayer i Alison Van Uytvanck, una de les màximes favorites al títol.
En el tercer encontre victòria de la sueca Rebecca Paterson per 6 a 4 i 7 a 5 contra l’holandesa Arantxa Rus. La d’Estocolm tindrà com a rival a la guanyodra del partit entre la resident Georgina Huracán García i Daria Snigur que es juga avui.
Els partits d’aquesta segona jornada que es disputa avui seran els d’Alycia Parks contra Linda Noskova. El d’Huracán García contra Snigur i després també el de Nigina Abduraimova contra DayanaYastremska. Els plats forts seran els partits entre Yanina Wickmayer i Alison Van Uytvanck i després de la xinesa Shuai Zhang, cap de sèrie número 1 contra Nina Stojanovic. 
Per la seva banda, ahir es va entrenar a AnyósPark Vicky Jiménez per preparar l’encontre contra Tatjana Maria.