El colombià Juan Camilo Puentes va marcar el 0 a 1 per la UE Sant Julià.

Paco Montesinos, des de la graderia, debuta amb triomf patit amb la UE Sant Julià

V. D. / Foto: Facundo Santana
Paco Montesinos, nou entrenador de la UE Sant Julià (tal com va avançar el BonDia) va fer bona la dita d’entrenador nou, victòria segura i els lauredians es van imposar, amb més patiment del previst, per 1 a 2 a l’FC Ordino. El nou tècnic murcià dels lauredians va veure el partit des de la graderia, ja que encara s’està negociant amb el destituït Fernando Ochoaizpur.
La part alta de la classificació de la Lliga Multisegur Assegurances treu foc a una jornada per acabar la lliga regular. Atlètic Escaldes, FC Santa Coloma, UE Sant Julià i UE Santa Coloma tenen 36 punts.
La UE Sant Julià, que no va estar massa encertat de cara a porteria, es va avançar al minut 61 amb un gol del defensa central colombià Juan Camilo Puentes a la sortida d’un córner. Tres minuts després, el també defensa central Marcel Sgrò va situar el 0 a 2 en recollir un refús del porter  Sebastián Obregón. Al minut 83, un greu error defensiu va provocar l’1 a 2 de Joao Pedro. Als minuts d’afegitó, Diego Carrio va salvar el 2 a 2 en un xut llunyà de Fabio.
L’Inter Club Escaldes, el líder i ja classificat per al play-off pel títol, va perdre per 1 a 2 contra l’FC Santa Coloma. Al minut 2, els de Franco Gross es van avançar amb un gol de Xavi Puerto. Al segon temps, Fede Bessone va fer quatre canvis d’una tacada i Joel Paredes va empatar. Al minut 78, Guillaume López va marcar el gol de la victòria.
L’Atlètic Escaldes, sense el tècnic Bori Moreno destituït, van vèncer per 2 a 1 al CE Carroi amb gols de Jorge Bolívar i Víctor Pérez. El gol del cuer el va fer Óscar Julián Martínez.
Mentrestant, la UE Santa Coloma va guanyar per 1 a 0 a la UE Engordany amb un espectacular gol des de fora de l’àrea de Juan Entrena.