Aleix Puig i Aina Comas, en E-Bike, Anauê Paulos, en bicicleta, i Sara Gay, en categoria femenina elit, es van adjudicar ahir la segona edició de la Naturland Enduro Race, cita que enguany tancava la Copa de Catalunya de l’especialitat, prova que va aplegar 120 corredors, una trentena menys que en la primera edició al Naturland Bike Center.

Els participants van haver de superar un traçat de 28 quilòmetres, repartits en quatre trams cronometrat, amb 1.200 metres de desnivell positiu i amb sortida i arribada a la Cota 1.600. Puig va ser el més ràpid, amb un crono de 15’23’’11, superant Joan Alsina, 17’07’’03, segon, i Marc Aureli Vila, que va tancar el podi de la categoria sènior amb un temps de 17’10’’62. Per la seva part, Comas (20’17’’91) va estar acompanyada al podi per Esther Torruella (22’44’’21) i Maria Estévez (24’52’’37), mentre que a Gay, que va fer un temps de 19’58’’76, en categoria elit, la va acompanyar Júlia Blanch (27’55’’95). Finalment, en bicicleta i també categoria elit, Paulos va fer crono de 15’18’’56, seguit per Eduard Taberner (15’33’’86)  i Oriol Prat (15’39’’71).