Els primers quinze minuts van marcar el desenvolupament del partit del grup G del Preeuropeu. La sub-21 va patir la tercera derrota en perdre per 0 a 3 contra Croàcia. Els futurs Luka Modric o Ivan Rakitic van passar per l’Estadi Nacional i van deixar, alguns d’ells, bona imatge, com el davanter Marin Ljubicic i el migcampista Niko Sigur.
Quinze primers minuts d’allau de joc de Croàcia i després de tot plegat  dos ensurts per al combinat dirigit per un exjugador de Las Palmas i el Compos, Dragan Skocic. La selecció sub-21 va rebre el primer cop al minut 2. Una incursió del lateral esquerre Marko Perkovic (Dinamo Zagreb) va acabar amb una centrada que va desviar en pròpia meta Èric  Izquierdo en intentar evitar el remat a l’àrea petita d’Igor Matanovic. Cinc minuts després va arribar el 0 a 2, en la segona aproximació de Cròacia, amb una passada a l’espai lliure d’Stipe Buik (Reial Valladolid) que va fer bona el davanter Marin Ljubicic (LASK). El jugador croat va trencar el fora de joc i va batre amb un xut ras al porter Mario Rabelo.
Els d’Eloy Casals van estar a punt de rebre un tercer gol, però Matanovic  (Karlsruher) va fallar de manera incomprensible de Rabelo després d’una combinació amb Ljubicic. La sub-21 va despertar i es va espolsar els complexos. Al minut 21, Berto Rosas, de falta directa, va provocar l’aturada espectacular del porter Nikola Cavlina (Lokomotiva Zagreb). Abans d’arribar al descans, Nil Boutarfas –fill de l’exseleccionador de futbol sala, Lina– va sortir del terreny de joc per un cop a les costelles i va entrar Hugo Ferreira. Aquest jugador va assistir Èric Izquierdo a la frontal de l’àrea i el seu xut ras el va aturar Cavlina.
A la represa, la sub-21 va ser molt més sòlida i, fins i tot, va poder escurçar diferències amb una boleia de Pau Babot a la sortida d’un córner que va marxar per sobre del travesser. Al minut 86, els de Skocic van signar el 0 a 3 definitiu amb un gol de Domagoj Bukvic (Osijek) a passada de Leon Belcar després de rebre de Vidovic. El pròxim partit, dimarts contra Grècia.

FITXA TÈCNICA:

0- Andorra sub-21: Mauro Rabelo, Montenegro, Biel Borra, Guillem Acosta, Ian Olivera, Èric Izquierdo (Martí Puigsegur, 84'), Pau Babot (Daniel Bienert, 84'), Nil Boutarfas (Hugo Ferreira, 37'), Aron Rodrigo (Arnau Torrellas, 84'), Èric Balastegui (Jan Goma, 63') i 'Berto' Rosas.

3- Croàcia sub-21: Cavlina, Valincic (Zvonarek, 66'), Prpic, Grozdanic (Soticek, 66'), Perkovic, Bukvic, Hodza, Niko Sigur, Stipe Biuk (Vidovic, 82'), Ljubicic (Frigan, 82') i Matanovic (Belcar, 72').

Gols: 0-1 Èric Izquierdo, en pròpia meta (2'), 0-2 Ljubicic (7') –descans– i 0-3 Bukvic (86').

Àrbitres: Oliver Reitala (Finlàndia). Grogues a Ian Olivera, Pau Babot, Arnau Torrellas i 'Berto' Rosas –Andorra sub-21–.

Lloc: Estadi Nacional d'Andorra la Vella. 523 espectadors –segons la FAF–.