Passadís i títol per als campions de la Lliga Grup Becier. El Don Denis FC Santa Coloma, amb minuts per als menys habituals, va rebre el reconeixement del seu rival, el Tic Tapa UE Sant Julià, i també de la Federació Andorrana de Futbol, i va empatar a zero gols contra un equip lauredià que desitja que acabi la temporada com més aviat millor. Els de Richard Imbernón, amb Joel Martínez, Juan Carlos Toscano i Albert Mercadé com a novetats en l’onze inicial, es van enfrontar a un Tic Tapa amb només dos jugadors de camp a la banqueta. Els primers 45 minuts no van tenir un dominador clar. Al minut 1, l’àrbitre va anul·lar un gol al veterà davanter colomenc Iban Parra per fora de joc. Poques ocasions clares de gol i alguna aproximació sense importància.

A la represa, el Don Denis FC Santa Coloma va gaudir de la seva millor oportunitat de gol. Al minut 68, un penal d’Éric Rodríguez sobre Juanfer Laín el va llançar Marc Pujol i el porter Jesús Coca, tot un clàssic, el va aturar. El porter andalús fa números per fitxar per un dels equips classificats per a l’Europa League. Dos minuts després, Alfi Conteh va poder obrir el marcador, però no va saber aprofitar una assistència d’Éric Rodríguez. El porter Eloy Casals va refusar amb el cos. El partit va embogir i al minut 74 Xaime Noguerol es va trobar amb un inspirat Jesús Coca i després Toscano sol va enviar el seu xut molt a prop de la creueta. El Tic Tapa espera acabar tercer per si La Adelita UE Engordany es queda sense la llicència UEFA. L’FC Lusitans, ja classificat per a l’Europa League, es va imposar per 1 a 3 a la UE Santa Coloma. Els de Raúl Cañete es van avançar amb un gol d’Aguilar després d’un greu error de Perianez. El segon va arribar al límit del descans amb un gol de Luigi San Nicolás en recollir un refús de Perianez a xut de Luis dos Reis. L’ex-FC Lusitans Pedro Miguel Reis va escurçar diferències i Luigi San Nicolás va sentenciar.

La Penya Encarnada baixa a la Biosphere

La Penya Encarnada va consumar el descens a la Lliga Biosphere perdent per 3 a 1 contra La Adelita UE Engordany, que ja pensa en la final de la Copa Constitució després d’acabar la Lliga Grup Becier en cinquena posició. Els d’Otger Canals van superar el seu rival ben aviat ja que al minut 39 va obrir la llauna el davanter Javi Sanguina. Fins a la segona part, la Penya Encarnada no va empatar, i ho va fer amb un gol de Daniel Alberto Rojas al minut 64. Poc va durar l’alegria en un equip que es va presentar amb només un jugador a la banqueta, ja que al minut 70 Jandro Fernández va  marcar el 2 a 1 i a les acaballes va tornar a marcar per deixar el 3 a 1 definitiu. En l’altre partit, l’FC Encamp, que jugarà la promoció, va empatar a 0 amb l’Assegurances Generals FC Ordino en un partit en què els encampadans van tenir dos pals.