Besjan Bërnaca, el jugador albanès de l’Inter, va tancar ahir el marcador.

Remuntada i cada cop més líder

V. D. / Foto: Interescaldes.com
Reacció per ser més líder. L’Inter Club Escaldes va despertar a temps per golejar i sumar tres punts vitals. Els de Fede Bessone aprofiten l’empat a 1 de l’Atlètic Escaldes contra la UE Santa Coloma i s’allunya de cinc punts de l’actual segon classificat, la UE Sant Julià, i també del tercer, l’Atlètic.
L’Inter i la UE Engordany van acabar el primer temps amb empat a 0 i al segon temps va obrir el marcador el francès Mohamed Nawfal Daikha, que va aprofitar una centrada del també francès Nassim Lankar. L’alegria dels de Bahloul Djilali va durar ben poc, ja que 10 minuts després va empatar Raúl Feher, que va rematar de cap a la sortida d’un córner tret per Jordi Rubio. El mateix jugador va marcar el 2 a 1 i amb la mateixa jugada, però aquesta vegada amb un remat de cap al primer pal. La sentència va arribar amb gols de Genís Soldevila i l’albanès Besjan Bërnaca quan l’Engordany estava amb 10 jugadors per l’expulsió de Johan Abdoul.
La UE Sant Julià se situa segon en golejar per 4 a 1 el CE Carroi i també amb remuntada inclosa. Els de Fernando Vidal es van avançar amb un gol de Ricardo Becerra i després moment de la reacció amb dos gols de Maldonado i un d’Sgro i Bacari. Qui va ensopegar va ser l’Atlètic Escaldes, que va empatar a 1 contra la UE Santa Coloma en un final de partit trepidant. Al minut 88 va marcar el colomenc Salomon Obama i Aleix Cisteró va empatar al temps d’afegitó. Mentrestant, l’FC Santa Coloma va vèncer per 2 a 1 l’FC Ordino capgirant el gol inicial de Coro amb gols de Guillaume Lopez i David Virgili.