El BC MoraBanc Andorra ha lligat la continuïtat del cos tècnic al complet per la propera temporada. Així, Ibon Navarro seguirà comptant amb el mateix grup de col·laboradors per l’exercici següent, que està previst que arrenqui la tercera setmana d’agost. David Eudal i Paco Vázquez es mantindran com a entrenadors ajudants, Miguel Ángel Rodellar serà el preparador físic, David de Toro el fisioterapeuta i els metges seran Jordi Verdaguer i Sergi Francisco. Amb un peu a les oficines i al vestidor, Chechu Bermudo seguirà desenvolupant la seva feina de delegat.

“Poder seguir comptant amb el mateix cos tècnic durant tant temps és una mostra de la identitat que té la feina que fem i com hi creiem” va destacar Francesc Solana. El direcvtor esportiu va atribuir “una part molt important de l’èxit a la feina d’equip que es fa des del cos tècnic” i va afegir que “l’entrenador és qui té la responsabilitat final però perquè les coses surtin bé es fa una feina dia a dia que no sempre es veu i en la que és fonamental la capacitació d’aquestes persones i també la bona química que tenen treballant”.


D’altra banda, el club va informar que Hugo Bartolomé jugarà cedit al Benicarló la propera temporada. L’aler de 22 anys i 2,01, que va tenir una bona experiència la temporada passada amb la cessió a l’Iraurgi SB, seguirà progressant en un dels clubs emergents de la LEB Plata.