Marc Vidal, amb l’FC Andorra.

Retorn sense debutar

Víctor Duaso / Foto: FC Andorra
Torna a casa sense debutar encara enguany a la Lliga SmartBank. Marc Vidal és l’únic porter de la plantilla de l’FC Andorra que no ha jugat cap minut oficial. Raúl Lizoain està sent el titular i després Nico Ratti està actuant com a segon, tot i començar la competició domèstica de titular. Sigui com sigui, la porteria tricolor té un tercer inquilí amb Marc Vidal.
Nascut a Vila-real fa 22 anys. Al club groguet va realitzar tota la seva formació i sempre amb una gran projecció, ja que va ser internacional sub-16, sub-17, sub-18 i sub-19. A més a més, va ser subcampió del món amb el combinat sub-17 en el campionat celebrat a l’Índia el 2017. Això sí, el porter titular era Álvaro Fernández, actualment a l’Espanyol. Marc Vidal va compartir selecció amb companys seus ara a l’FC Andorra, com Moha Moukhliss i Diego Pampín.
Dissabte a les 16.15 hores  torna a casa, ja que els d’Eder Sarabia s’enfronten al Vila-real B al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Vila-real. El porter tricolor va jugar vuit partits amb el Vila-real B la temporada 2020-21. Aquell curs, dirigits per Miguel Álvarez, va compartir porteria amb Jaime Durán, actual porter del Mallorca B, i també hi eren Filip Jörgensen i Iker Alvarez de Eulate.

El segon equip de l’FC Andorra sí guanya a casa

Tres partits com a local i tres victòries. Dos partits de visitant i dues derrotes. El segon equip de l’FC Andorra va vèncer dissabte per 2 a 1 al Vilanovenca. Els d’Álex Rodriguez es van avançar només començar amb un gol de Cristian González. Al minut 16 va seguir marcant territori i va marcar el 2 a 0 José Peris. Quan el partit ja agonitzava, la Vilanovenca va aconseguir retallar diferències amb el gol de Bernat Solsona. El proper partit serà al terreny de joc de l’Olímpic Artesa de Segre, el cuer del grup 15.