Assolint l’objectiu marcat. Roger Puig, esquiador de paraalpí de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE), va assolir la 14a posició al segon gegant de les Finals de la Copa del Món que es disputa a Cortina d’Ampezzo (Itàlia). Amb aquest resultat tanca la Copa del Món de gegant en 14è lloc de la classificació final. Per tant, tanca el curs d’aquesta disciplina sumant 18 punts que suposen 116 en total. 
A la prova d’ahir, Roger Puig va marcar el 15è millor crono de la primera mànega mentre que a la segona va aconseguir remuntar per acabar finalment 14è. “Assolim els objectius marcats a l’inici de temporada en gegant. No ha estat gens fàcil”, va valorar l’equip de Roger Puig.
Avui torna a competir i ho farà a l’eslàlom d’aquestes Finals de Copa del Món a Cortina d’Ampezzo.
Per la seva banda, en esquí alpí es va cancel·lar el segon entrenament de descens de les Finals de la Copa d’Europa de Narvik (Noruega) on competeix Cande Moreno. El motiu va ser la boira. 
L’esquiadora de la FAE, que va ser setena al primer i únic entrenament que de moment s’ha realitzat a Narvik, havia de fer la baixada amb el dorsal 34. Sigui com sigui, les proves del calendari de les Finals de Copa d’Europa segueixen intactes i avui es disputarà el descens i demà el supergegant amb Cande Moreno com a protagonista i com a única representant de la FAE.