Tretze jugadors presentats. La UE Sant Julià va salvar el seu primer match-ball d’incompareixences i va perdre per 1 a 3 contra la UE Santa Coloma. Amb el nou entrenador, Pablo Huerga, a la graderia i amb Pepe Mengual encara com a tècnic interí, els lauredians es van presentar amb el límit exigit i amb un nou porter, Roby Veiga. Això sí, van plantar cara a un rival que suma ja quatre victòries consecutives i es queda a només tres punts de l’Atlètic Club Escaldes. Només van fer un canvi amb l’entrada de David Pérez Doval al minut 83 i no van poder evitar la setena derrota consecutiva. 
La UE Santa Coloma, dirigida per Boris Antón, va fer una millor posada en escena. Al minut 3 ja va marcar Monsif Khttar. L’extrem marroquí va driblar Oueddo i Adonay i va batre Roby Veiga. Tres minuts després va arribar el 0 a 2 i va ser amb un gol de Christian García. El defensa central andorrà va aprofitar una pilota morta dins de l’àrea petita per superar  Roby Veiga. 
Al minut 19, Faysal Chouaib es va topar amb Roby Veiga, que va evitar el 0 a 3.
A la represa, els de Pepe Mengual van escurçar diferències de manera sorprenent amb un gol del coreà Seung-Cheol després d’una assistència amb el pit d’Álvaro Correa. 
La UE Santa Coloma va tenir ocasions per incrementar el seu compte particular. Una d’immillorable de Dacu que a boca de canó va enviar a fora. La sentència va arribar al minut 76 amb un gol de Paulino amb un xut des de la frontal de l’àrea. La UE Sant Julià continua agonitzant.