Diari digital d'Andorra Bondia
La Comapedrosa Andorra es va presentar ahir via telemàtica.
La Comapedrosa Andorra es va presentar ahir via telemàtica.

Sanfons, el punt més alt


Escrit per: 
Víctor Duaso / Foto: Comapedrosa Andorra
D’un possible final a dalt del Comapedrosa (2.942 metres, el sostre d’Andorra) a una meta al Pic de Sanfons (2.887 metres). La prova individual de la Copa del Món d’esquí de muntanya, que es disputa dissabte, partirà des de l’estació d’Arinsal, assolirà el Pic de Sanfons en una prova on el Xalet Igloo d’Arinsal (2.300 metres) tindrà la seva sortida i arribada. La segona prova d’aquesta Copa del Món de Comapedrosa Andorra, que arriba enguany a la seva tercera edició com a Comapedrosa Andorra i l’onzena en format Copa del Món, serà la Vertical de diumenge i es farà de manera íntegra a la pista d’esquí de les Marrades. 
En total hi haurà 120 participants provinents de 10 països diferents i amb un pressupost de 120.000 euros. Enguany tornarà el públic, però l’objectiu principal serà de zero contagis amb uns protocols estrictes. 
A més a més, hi haurà presència de l’equip nacional de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) amb David Albós, Gerber Martin, Sergi Casabella i David Pérez en categoria sènior. En espoir competiran Adrià Bartumeu, Laia Sebastià, Marcel Prat i Andrea Sinfreu, i en U20, Oriol Olm. “Esperem una bona nevadeta els dies previs de la Copa del Món. La prova individual passarà fins al Pic de Sanfons i serà un recorregut d’alta muntanya. La Vertical, que és una cursa que agrada a tothom pel seu pendent, es farà a la pista de Les Marrades”, va assegurar Carlo Ferrari, el director tècnic de la FAM. Ahir, a la roda de premsa de presentació, també es va tenir un record per al malaguanyat Jaume Esteve i també per al pare de Patrick Frases, l’actual president de la FAM, Enric Frases. 
Comapedrosa Andorra
fam
Esqui de muntanya
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic