El migcampista del Vila-real B, Sergio Lozano, celebra el 2 a 1 contra l’FC Andorra.

Segueixen amb el periscopi amagat

V. D.
El segon Submarí Groc de la flota del Vila-real no va deixar el Futbol Club Andorra treure el seu periscopi, que està amagat sota l’aigua des del 5 de gener del 2020, quan van aconseguir l’última victòria. Això sí, els tricolors, que ja acumulen sis jornades consecutives sense guanyar, no s’imposen com a visitant des del 22 de setembre del 2019, quan van guanyar l’AE Prat. Una volta sencera sumant desfetes com a forà. Els de Gabri García van caure derrotats per 2 a 1 contra el Vila-real B. Cert és que van agafar bones sensacions en algunes fases del partit, però continuen sense aixecar cap.
Des del club i de portes cap a fora s’envia un missatge de tranquil·litat, però les cares i el joc paguen i no admeten massa coartades. Fins al minut 30, el Vila-real B va dominar a plaer l’FC Andorra i només Nico Ratti va evitar que els groguets s’avancessin en el marcador. El primer gol del partit va arribar al minut 8 i va ser gràcies al davanter canari i ex-Barça B, Rafa Mujica. El jugador va aprofitar un greu error defensiu i també de Nico Ratti per superar sota de les cames el porter italoargentí.
A partir de llavors, Nico Ratti va salvar l’FC Andorra. Va aturar un xut a la mitja volta de Pepe Castaño, després Carlos Blanco de cap a la sortida d’un córner també es va trobar amb el porter dels tricolors. Al minut 23, Nico Ratti va enviar a córner amb una gran estirada un xut d’Edu Espiau que va desviar lleument Gaffoor. El festival ofensiu dels de Miguel Álvarez va seguir amb un remat de cap de Rafa Mujica que va treure Nico Ratti.
Els de Gabri García van despertar i primer va avisar amb un xut llunyà Iker Goujón, que va treure des de la mateixa creueta Diego Fuoli. Abans d’arribar-se al descans, Ernest Forgas, que tornava a jugar de titular després de la seva lesió muscular, va empatar el partit amb un xut creuat després de rebre una assistència de Musa Jr. Al límit del descans, Diego Fuoli va refusar un xut de Musa Jr. i la resposta dels groguets va ser amb un gol anul·lat a Álex Baena després d’un fora de joc força dubtós que trencava Gaffoor. L’àrbitre andalús Abraham Domínguez Cervantes, que va xiular el curs passat a segona divisió A, va ser molt bipolar.
A la represa, els de Gabri García van millorar les seves prestacions i només començar el segon temps van gaudir d’un cop de cap d’Ernest Forgas que va sortir llepant la creueta. El davanter de l’FC Andorra no va arribar a una bona centrada de Musa Jr. i no va poder rematar a boca de canó.
Al minut 65, el Vila-real B va tornar a avançar-se en el marcador amb un xut creuat de Sergio Lozano després de rebre de Pacheco. L’FC Andorra, amb més cor que cap i amb escassa profunditat ho va intentar, però Diego Fuoli ni va suar. A poc per acabar, Akale es va topar amb Nico Ratti en un u contra u i després en el refús Álex Baena també es va topar amb el porter dels tricolors.
El pròxim partit de l’FC Andorra serà diumenge contra l’Altètic Llevant. Els de Gabri García baixen fins a la novena posició del grup III de segona B.