No van poder posar la cirereta al pastís. Ni la selecció masculina sènior ni tampoc la femenina. Els primers aspiraven a l’or i les segones al bronze dels seus respectius Campionats d’Europa C. Ni una cosa ni l’altra. Els de David Eudal, que fins a la final van fer uns partits força sòlids i fins i tot es van imposar a l’Armènia de Bryant Dunston Jr i d’André Spight, van perdre en la lluita per la medalla d’or contra els màxims favorits, Armènia, per un clar 79 a 71.
La posada en escena no va ser la més desitjada. Els andorrans van rebre un parcial de 9 a 0 de bon principi amb un André Spight en estat de gràcia. L’escorta nord-americà les va anotar de totes les maneres possibles i només Guille Colom mantenia els andorrans dins del partit amb els seus punts i lideratge. Al primer quart, 25 a 12, i en el segon va continuar el domini dels armenis. Bryant Dunston Jr i André Spight es convertien en el principal malson dels andorrans, i també Khachaturian. Al descans, 43 a 33.
Cap canvi després del retorn dels vestidors, tot i que Andorra va creure en la remuntada amb un triple de Guille Colom i un altre d’Albert Farfán que van situar els d’Eudal –que acaba de ser proclamat segon entrenador de Joan Peñarroya a la Lliga ACB; al costat tindrà Paco Vázquez– en un 57 a 49. La bona defensa i els punts dels dos nord-americans nacionalitzats van sentenciar una Andorra que va arribar justa de forces a una final que va ser per a una selecció d’Armènia forta i sòlida. Els d’Eudal van maquillar el marcador al final quan ja estava tot decidit.
Per la seva banda, les noies dirigides per Milo Nunes van perdre el partit pel tercer i quart llocs contra Moldàvia per 50 a 66, amb 21 punts de Clàudia Brunet. Malta va ser la campiona.