Servat debuta amb victòria al capdavant dels ‘isards’

J. J. B.

Venia al Principat el segon classificat, però el van superar amb solvència. La selecció es va aclimatar millor als elements i va vèncer a Sèrbia per 21 a 7, en un partit en què el treball col·lectiu va funcionar com mai per derrotar un rival que arribava valent.

D’aquesta manera, Bruno Servat s’ha estrenat amb victòria com a tècnic dels isards.
Fred i neu van ser les condicions amb què es van trobar els dos combinats i els espectadors que es van reunir al camp del Consell. Els andorrans van ser els qui millor es van aclimatar a les condicions meteorològiques i a l’estat del camp i només van tardar 2 minuts a posar-se per davant, mitjançant un assaig col·lectiu que va transformar Abelló posteriorment. Al minut 12 les distàncies es podrien haver ampliat, però el mateix Abelló va errar un cop de càstig. Un altre assaig es podria haver materialitzat quan Canturri va estar a punt d’entrar a la línia de marca, però va ser placat als pocs metres. Qui ho va aconseguir a continuació va ser Joan Fité, amb Abelló fent la transformació, que va posar el 14 a 0 al marcador, resultat amb què s’arribaria al descans.
Tot just començar el segon temps Roger Fité va intentar un drop, que va fallar, i al 51 Txelidze va materialitzar un assaig, que va transformar Abelló i que posava la sentència. Al 63 Sèrbia va retallar distàncies amb una marca d’Orlovic i amb Matejic, que va encertar posteriorment entre pals.