Martínez en un moment de l’ascens a Vallter 2000.

Setè lloc de Miquel Martínez al 68è Gran Premi de Ripoll

Redacció / Foto: Hotel Ski Plaza Cycling Team

El corredor de l’Hotel Ski Plaza Cycling Team Miquel Martínez va finalitzar en 7a posició el 68è Gran Premi de Ripoll i 27è Memorial Fermí Pujol, cursa de 50 quilòmetres, amb arribada a Vallter 2000, disputada dissabte passat. Martínez va ser el millor dels integrants del conjunt en la prova, on va tenir un paper destacat Oscar Cabanas, que gràcies al treball d’equip, va aconseguir infiltrar-se en l’escapada del dia amb onze ciclistes més i arribar al peu de port amb tres minuts d’avantatge respecte al pilot. Amb tot, en l’ascens el gran grup els va neutralitzar i va ser aleshores quan Martínez va aguantar amb el grup capdavanter i va entrar a meta en aquesta 7a posició, a poc més d’un minut del guanyador.

Sergi Casabella en la seva primera cursa amb l’equip va finalitzar en la 37a posició, Guillem Ges en la 41a, Oscar Cabanas 47a i Marc Saura en la 52a.