La UE Sant Julià es va presentar contra la UE Engordany amb un total de 14 jugadors i amb Pepe Mengual com a entrenador interí.
Víctor Pérez, de l’Atlètic Escaldes, es va enfrontar ahir a un excompany a l’Alcorcón, Dani Toribio.

Sobrevivint

Víctor Duaso / Fotos: Facundo Santana
Álex Iglesias, Marc Pérez, Cristian Torres, Chang Seung-Cheol, Szilvasi Zsolt, Alejandro Huerta, César  Rodríguez, David Pérez, Adonay Sierra, Mari Zoltan, Juan Diego Gutiérrez, Chechu Meneses, José Antonio Almeida més conegut com a Nene i Adoum Oueddo. Aquests són els 14 jugadors que es van presentar ahir de la UE Sant Julià al partit de la jornada 8 de la Lliga Multisegur Assegurances contra la UE Engordany. I tots ells a les ordres del tècnic interí, Pepe Mengual. Tenen lesionats Felipe Alarcón, Álvaro Correia, Pedro Santos i Álex Ruiz. La resta van decidir marxar. Segons el club, dos mesos sense cobrar i els que es queden cobraran a finals de desembre. En total són 27.000 euros de deute a la plantilla. L’objectiu? Sobreviure. Diumenge vinent no jugaran el partit contra l’Atlètic Club Escaldes i guanyen una setmana. Diuen que el nou tècnic està a punt d’arribar i també dos jugadors francesos i dos espanyols. Sigui com sigui, la situació és insostenible i només segueixen, ja que tenen aspiracions de rebre el que els deuen a finals de desembre.
El projecte de la UE Sant Julià trontolla. Sense llicència UEFA i amb alguns jugadors dels que es mantenen amb ganes de deixar l’entitat després de rebre en els dos últims partits un total de vuit gols. De fet, ahir van caure derrotats per 4 a 0 contra la UE Engordany que s’allunya de cinc punts de l’equip lauredià. “Els jugadors estan desmotivats. Tinc sis jugadors lesionats i dels tres que hi havia a la banqueta n’hi havia un d’infiltrat i un altre al camp. Per sort, hem pogut demostrar-ho i l’Atlètic Club Escaldes ha accedit per ajornar el partit de diumenge contra nosaltres”, va informar Pepe Mengual, que no preveu la desaparició del club. “Aguantarem. Fitxarem jugadors. No hi ha la idea de desaparèixer. A finals de desembre, els jugadors cobraran el que els deuen. Els nois no estan abandonats, ja que tenen allotjament. No estem tan malament”, va indicar Mengual.
Pel tècnic interí, en substitució d’Albert Gómez, hi ha jugadors que van marxar per diferents motius. “Juanma Miranda va plegar, Bekamenga perquè se li va morir la mare, Giovanni Rodríguez per motius personals. S’ajunta tot. Els que tenim ara aguantaran”, va assegurar Mengual.
La UE Sant Julià va arribar al partit sense  fer l’entrenament de dijous. “No volien entrenar. No tenien cap tipus de motivació”. Segons Pepe Mengual, el club treballa per fitxar el nou entrenador i reforços per ajudar l’equip. El pròxim partit dels lauredians serà el 22 de novembre contra la UE Santa Coloma.
En el partit contra la UE Engordany, la UE Sant Julià va tenir suficient de comparèixer, i més després de tot el succeït durant la setmana. Al minut 2, l’argentí Julián Fernández va avançar els de Jesús Barón. Al minut 19, l’internacional Víctor Bernat va situar el 2 a 0. Als següents 45 minuts, Sebas Gómez va sentenciar i el jove andorrà Èric Balastegui va tancar el 4 a 0 definitiu.

L’Atlètic Escaldes es manté en el lideratge i l’FC Santa Coloma baixa al quart lloc

Empat a res entre Atlètic Club Escaldes i FC Santa Coloma. Això sí, l’equip dirigit per Fede Bessone es manté en el lideratge amb 20 punts i a 5 es troba la UE Santa Coloma. Mentrestant, els de Dmitri Chéryshev baixen una posició i són quarts, amb 13 punts.
Les defenses es van imposar als atacs i només hi va haver al primer temps una ocasió clara de gol. Al minut 31, Eloy Gila va perdonar davant Saúl Gracia. El porter aragonès va salvar amb el peu l’u contra u del sabadellenc. A la segona part, Miguel Ángel va estar a punt d’avançar els colomencs, però Saúl Gracia va refusar amb una bona mà. A les acaballes del partit, Adrià Collet va salvar els de Chéryshev amb dues aturades seguides a Víctor Maffeo i Álex Martínez. Al minut 93, Èric Ruiz va salvar sobre la línia un xut d’Álex Martínez.
La UE Santa Coloma va superar per 0 a 2 el Penya Encarnada amb gols de Monsif Khttar i Checa. L’Inter segueix amb la seva reacció des de l’arribada d’Otger Canals i va vèncer per 0 a 3 l’FC Ordino, que no va merèixer tant càstig. Un doblet d’Adrià Gallego i un gol de Sascha van ser definitius. Al primer temps, Adrià Muñoz va fer bones aturades.