‘Ludo’ celebra el 0 a 1 de l’Inter Escaldes després d’un xut des de mig del camp. Foto: Facundo Santana

Taules al derbi ‘blanc’ escaldenc

V. D.
Taules blanques. L’Atlètic i l’Inter van empatar a 1 en el derbi escaldenc de l’inici de la segona volta. Els de Fede Bessone continuen en primera posició provisional amb 19 punts i el segon, la UE Santa Coloma, a dos punts i un partit menys que es jugarà el 8 de desembre contra l’FC Santa Coloma.
En el derbi escaldenc, l’internacional Álex Martínez va donar el primer avís i després l’Inter va respondre a l’altre porteria amb una aturada d’Àlex Ruiz. Al minut 33 també la va tenir Víctor Casadesús, però Àlex Ruiz també va refusar. A set minuts del descans, Ludo Clemente va avançar a l’Inter i ho va fer amb un gol de mig camp i sorprenent un avançat Àlex Ruiz.
A la represa, Ahmed Belhadji va poder avançar els de Fede Bessone, tot i així, Àlex Ruiz va tornar a salvar l’u contra u. Al minut 53 va arribar el gol de l’empat. L’àrbitre va xiular una cessió molt dubtosa al porter José Antonio Gomes i en la falta dins de l’àrea, Aleix Cisteró va centrar i Álex Sánchez va rematar a boca de canó.
Per la seva banda, la UE Santa Coloma va empatar a 1 contra la UE Sant Julià. El primer el va marcar Valentín Rizzo i va empatar l’internacional Èric De Pablos, Depa, amb un bonic gol. L’FC Santa Coloma va vèncer per 2 a 4 la UE Engordany amb dos gols de Jaime Grondona, un de Hamza i Guillaume Lopez. L’FC Ordino va superar per 2 a 0 el CE Carroi amb doblet d’Alfi Conteh.