Hamza, de l’FC Santa Coloma, busca una centrada davant de Reyes, UE Santa Coloma.

Taules al derbi colomenc

Víctor Duaso / Foto: Facundo Santana
Taules en el derbi colomenc i la plaça per disputar competició europea es complica. La UE Santa Coloma, força renovada en aquest mercat d’hivern, i l’FC Santa Coloma, van empatar a 1 i continuen igualats a 23 punts en cinquena i quarta posició, respectivament. Els de Juan Velasco es van poder avançar al minut 6 amb una ocasió de Salomon Obama que va refusar el porter Adrià Muñoz. A la jugada següent, els de Franco Gross es van avançar amb un gol de Víctor Alonso. El migcampista català va superar amb un xut llunyà el porter madrileny Marcos Relaño. L’ex-Torrejón B no es va mostrar massa encertat. La UE Santa Coloma va reaccionar i el colombià Brayan Caicedo es va topar amb un inspirat Adrià Muñoz. Al minut 29, els de Juan Velasco van empatar amb un gol de Salomón Obama després d’una pentinada de cap de Marc Rebés a la sortida d’un còrner. A la represa, Adrià Muñoz va evitar en més d’una ocasió que la UE Santa Coloma es tornés a avançar en l’electrònic i el partit va acabar en taules.
L’Inter Club Escaldes torna al lideratge en solitari en golejar per 0 a 7 l’FC Ordino. Els golejadors dels de Fede Bessone van ser amb un Raúl Feher, Ahmed Belhadji i Jordi Roca i doblets de Gerard Hulk Artigas i Joel Paredes. El proper partit serà contra l’Atlètic Escaldes.
Els escaldencs van saber treure suc de l’ensopegada de l’Atlètic Club Escaldes, que va perdre per 2 a 3 contra la UE Sant Julià. Els de Fernando Ochoaizpur va saber aprofitar el doblet de l’argentí Ramiro Maldonado i un gol de Valentín Rizzo. Per part dels de Bori Moreno van marcar Gemelson i un de penal d’Aleix Cisteró. Per la part baixa, la UE Engordany agafa aire en vèncer per 1 a 0 el Carroi amb gol de Nico Minutella.