Genís Soldevila defensat per ‘Moi’. Foto: Interescaldes.com

Taules en el derbi escaldenc entre Inter i Atlètic

V. D.
Repartiment de punts en el derbi escaldenc entre l’Inter Club Escaldes, el vigent campió, i l’Atlètic Escaldes. El partit va ser molt igualat, tot i així, no es va moure el marcador en els 90 minuts disputats. La millor ocasió la va tenir l’internacional Xavi Vieiria (Atlètic Escaldes) que va fallar un penal enviant el seu xut al travesser. L’Inter es va quedar amb 10 jugadors per l’expulsió d’Emili García, però ocupa la segona posició després de la disputa de la segona jornada, a dos punts del nou líder en solitari, la UE Santa Coloma. Mentrestant, l’Atlètic és cinquè amb dos punts després del seu segon empat consecutiu.
La UE Santa Coloma, que dirigeix l’exjugador de primera divisió Juan Velasco, ja té sis punts en guanyar per 1 a 2 la UE Sant Julià. Els golejadors colomencs van ser el francès Donovan Makoma i l’internacional Eric de Pablos, Depa. El gol lauredià, sense Bacari i Dani Benítez, va ser de Miguel Ruiz.
L’FC Santa Coloma i la UE Engordany també es van repartir els punts com en el derbi escaldenc, però aquests van empatar 1 a 1. Els primers a avançar-se van ser els de Franco Gross amb un gol del francès Guillaume López, però en el minut 90, el mexicà Diego Nájera no va tenir pietat del seu exequip i va empatar.
Per la seva banda, l’FC Ordino ja té els seus primers tres punts en golejar per 1 a 5 el CE Carroi amb gols d’Alfi Conteh, Coro, que va fer doblet, Víctor Bernat i Peter Muñoz.