Teixidó i Cuadrat travessen al mateix temps la meta al cros Prat Primer

El Cros vertical Prat Primer decidia la general de la Copa d’Andorra i els que ho tenien millor per adjudicar-se el campionat no van fallar i van guanyar la prova, que tancava el calendari. Fins a 65 corredors hi van participar.

En categoria masculina hi va haver emoció fins al final. Ferran Teixidó i Josep Cuadrat van encapçalar la cursa i van fer un llarg esprint per travessar l’arribada en primera posició. Però la van traspassar tan junts que els organitzadors no van poder decidir qui havia arribat abans, així que es va donar els dos com a guanyadors amb un crono de 54.31 minuts. El tercer lloc va ser per a Ludovic Albós amb 54.53. En fèmines, la vencedora va ser Carmen Millán amb 1.06.16 hores. Els més ràpids en júnior van ser Jaume Planella i Inka Bellés.

El campió de la Copa d’Andorra és Teixidó, que amb aquest triomf ha sumat 326 punts a la fi del calendari. Segon ha estat Marc Casal amb 284, mentre que el seu germà Òscar, que liderava el campionat però que per a aquesta cita va ser baixa, va acabar al tercer caixó del podi amb 266 punts.

“Aquesta cursa es desfasa en dates una mica de la temporada, però l’important és que he acabat amb un bon nivell”, va assenyalar Teixidó, que en la seva dilatada trajectòria mai no s’havia trobat amb la situació d’haver de compartir la victòria amb un altre corredor.

En categoria femenina Millán és la guanyadora amb 366. Pilar Gutiérrez ha signat la segona plaça de la general amb 320, mentre que Catherine O’Dowd ha acabat tercera amb 198. En júnior, Planella i Laia Coma s’han adjudicat el campionat.