Toscano es retroba amb el gol vuit mesos després de la lesió

Redacció

El 23 de gener del 2010 és una data que Juan Carlos Toscano no oblidarà mai. Aquell dia l’FC Andorra es va enfrontar al Tremp a Aixovall i el davanter va patir una greu lesió al genoll que el va mantenir la resta de campanya apartat dels terrenys de joc. Amb la nova temporada, torna a jugar amb normalitat i torna a marcar.

Diumenge va fer el seu primer gol oficial del curs, el quart dels tricolors a Artesa de Segre. Feia més de vuit mesos que no marcava, concretament des del 16 de gener, quan a la dissetena jornada l’FC Andorra va vèncer l’EFAC Almacelles per 4-2. Va fer el primer de l’equip i el cap de setmana següent es va lesionar. Toscano va sortir a la segona part diumenge i pocs minuts després marcava. El retrobament amb el gol “és una alegria, no només pel gol sinó perquè després de tants mesos per fi puc jugar i ajudar l’equip”.

El genoll encara li provoca algunes molèsties, però és part del procés normal de recuperació. Un davanter viu del gol i en el tercer partit de Lliga ha vist porteria: “Tenia moltes ganes de marcar i tornar a sentir-me important.”

Els tricolors de moment sumen un ple de victòries, però “això tot just acaba de començar”, així que s’ha de ser conscient que només s’ha disputat tres jornades de les 34 de què consta el campionat. Ara bé, tot i que li agradaria ser el pitxitxi de l’equip i de la categoria, com tot davanter, “signo ara mateix per guanyar tots els partits encara que no marqui cap gol”. Si alguna cosa té aquest grup és la prioritat del benefici comú.