Tot un ‘clàssic’: el líder no perd

Onze partits i cap derrota. Cinc victòries i sis empats. La derrota no és un clàssic aquesta temporada per a la UE Sant Julià. L’equip dirigit per Jesús Barón continua líder en solitari i invicte a la Lliga Multisegur Assegurances en empatar en el clàssic contra el Vall Banc FC Santa Coloma. Els lauredians van afrontar el partit amb moltes baixes i la primera ocasió va ser colomenca, ja que Peter Muñoz va salvar sota pals un remat de De Azevedo. Al minut 16 es va lesionar Nicolae i va entrar al seu lloc Josele Aguilar per deixar Enric Pí en el lateral esquerre. L’exjugador del Granollers va estar a punt de marcar amb un xut llunyà, i després Luque va marxar lesionat per deixar el seu lloc a Ramaël. A la banqueta laurediana només quedava el porter suplent Ferran Pol i l’extrem Joel Méndez. A la segona part, Luis Blanco va estar a punt de marcar, però Eloy Casals va refusar el seu xut. Per als colomencs va tornar a jugar Chus Sosa, i aquest va estar a punt d’obrir la llauna amb un remat a la mitja volta. L’última oportunitat va ser de Joel Méndez, però Andreu Ramos va refusar.
La UE Engordany se situa a dos punts després de golejar per 3 a 0 l’FC Encamp i l’Inter Club Escaldes tampoc va fallar i amb un gol de Genís Soldevila va vèncer 1 a 0 la UE Santa Coloma. En l’altre partit de la jornada 11, l’FC Lusitans es va imposar per 1 a 3 a l’FC Ordino amb dos gols del xilè Nico Medina.