Corria el minut 81 de partit entre l’SD Ejea i l’FC Andorra. Els aragonesos, dirigits per Néstor Pérez, guanyaven per 1 a 0 amb un gol de Manu Molina al minut 65. Els de Gabri García van tenir un cop de sort, ja que l’àrbitre basc Gorka Etayo Herrera va veure mans dins de l’àrea de Jordi Méndez que va aturar girant tot el cos un xut de Carlos Martínez. El col·legiat ho va veure clar i va salvar a l’equip tricolor que fins a aquell moment havia ofert un joc pobre i sense idees. El penal el va llançar Carlos Martínez, el porter Jon Ander Felipe el va aturar amb els peus i el refús el va recollir l’exdavanter de l’Hèrcules per marcar el gol de l’empat en un partit, novament, per oblidar. Això sí, es va trencar una ratxa de gairebé 400 minuts sense marcar i es va sumar el tercer empat consecutiu –quarta jornada seguida sense guanyar.
No va ser un partit per gravar en un DVD o guardar-ho en un USB. Tot el contrari. L’SD Ejea, necessitat de punts, va dominar en moltes fases del partit i va mantenir a l’FC Andorra lluny del que més li agrada: la pilota. Només començar el partit, el capità dels aragonesos Ramón López va rematar de manera defectuosa a boca de canó a fora en una pilota morta a l’àrea petita. La millor i única oportunitat tricolor va arribar al minut 37 amb una jugada individual del defensa central Gaffoor que es va ajudar en la seva incursió pel centre amb Iker Goujón i el jove extrem amb una assistència de taló va deixar totalment sol al veterà defensa central, però aquest va fallar l’u contra u davant d’un encertat Jon Ander Felipe.
Al segon temps i amb el 0 a 0, el tècnic de l’FC Andorra Gabri García, sempre gesticulant amb desacord amb el que veia des de la banqueta, va deixar al vestidor a Moha Keita per donar entrada a Musa Jr. Això sí, l’SD Ejea va continuar dominant i l’FC Andorra es va defensar amb ordre sense passar moltes angoixes. Juan Peñaloza, cedit per l’Osca a l’Ejea, va provar-ho amb una falta directa que va aturar sense problemes Nico Ratti. Tot seguit, Víctor Casadesús va poder obrir la llauna amb un remat de boleia a centrada per l’esquerre de Jilmar Torres. La pilota va sortir ben a prop del pal.
Al minut 65 va arribar l’1 a 0 i va ser amb un gol de Manu Molina. L’extrem va rebre una assistència de Ronald Gbizie i va batre a Nico Ratti. Quatre minuts després, el davanter cedit pel Cadis, Seth, no va arribar al segon pal després d’una passada de la morta de Ramón López. Els de Gabri García van despertar i Iker Goujón va disposar d’una bona oportunitat que va treure sota pals el defensa Kike Hermoso. Al minut 80 es va estrenar amb l’FC Andorra, Andrés García i un minut després va arribar un penal dubtós. Carlos Martínez va fallar, però va saber aprofitar el refús de Joan Ander Felipe. Aquest és el desè empat de la temporada i baixen fins a la setena posició en el dia del 33è aniversari del propietari del club, Gerard Piqué. Dissabte, els de Gabri García reben a l’AE Prat, el cuer.