Va ser un partit de gaudir, però també de patir. La sub-19, dirigida per Jesús Julián Lucendo, es va estrenar al Preeuropeu de Suècia amb una derrota folgada per 4 a 0 contra els joves talents anglesos.
Els d’Ian Foster es van avançar al minut 24 amb gol de l’extrem Iling-Junior. El jugador de l’equip primavera del Juventus, que es va formar al Chelsea, va batre el porter Marc de Castro i abans d’arribar al descans, la sub-19 anglesa va marcar el 2 a 0 obra de Carney Chibueze Chukwuemeka, migcampista de l’Aston Villa.
A la represa, Anglaterra va sentenciar amb dos gols de Dane Scarlett. El davanter, amb només 16 anys, va debutar amb el Tottenham Hotspur de la Premier League el mes de febrer amb José Mourinho a la banqueta. El jugador va fer el primer del seu compte particular aprofitant una assistència d’Aaron Ramsey. Al minut 66 va signar el definitiu de 4 a 0 amb un gol de penal del mateix Scarlett. El punt fatídic el va provocar Aaron Ramsey per una falta d’Àlex Rente.
El pròxim partit del combinat andorrà serà dissabte contra Suècia a les 18.30 hores. “Anglaterra ha estat el dominador absolut del partit i aquest ha estat un partit que ja esperàvem. Ens han fet patir moltíssim”, va assegurar el seleccionador, Lucendo.

Lewandowski rep la visita de Pep Guardiola a Girona

Pep Guardiola, entrenador del City, va aprofitar l’aturada pels partits de les seleccions per desconnectar a Catalunya i ahir es va passar per les instal·lacions de La Vinya de Girona. Allà es troba de concentració la selecció de Polònia abans de jugar divendres (20.45 hores) contra Andorra a l’Estadi Nacional. L’estrella del combinat polonès, Robert Lewandowski, davanter del Bayern Munic, va saludar al seu extècnic al club bavarès. El jugador, de 33 anys, és el màxim perill dels de Paulo Sousa.

ANGLATERRA SUB-19: Oluwayemi, Oyekore, Edwards, Colwill (Doyle, 79'), Chambers, Scott (John, 63'), Chuckwuemeka, Vale, Ramsey (Balagizi, 72'), Iling-Junior (Giraud-Hutchinson, 63') i Scarlett (Jebbison, 72').

ANDORRA SUB-19: Marc de Castro, Èric Palau, Ian Bryan Olivera, Marc Rodrigues, Alessio Montenegro (Èric del Pozo, 89'), Pau Babot, Hugo Ferreira (Martí Puigsegur, 70'), Èric Balastegui, Dani Bienert (Hugo Rodrigues, 70'), Àlex Rente (Fabio Montenegro, 89') i Gerard Solà (Gino, 79').

ÀRBITRE: Vitalijs Spasjonnikovs (Letònia). No va mostrar cap targeta groga.

Lloc:Skytteholms de Solna.