Un Sant Julià intractable goleja amb claredat el Principat i continua líder

M.F.

Poca història va tenir el partit que ahir va enfrontar el Matecosa UE Sant Julià i el CE Principat. El resultat, 6 a 0, ho diu tot, però encara podria haver estat més ampli si el Matecosa hagués concretat alguns dels atacs.

D’aquesta manera, el Matecosa es va mostrar intractable tant en la primera part com en la segona, i demostra amb aquest domini per què es troba en el primer lloc a la classificació. Amb aquesta victòria el Matecosa va trencar també la ratxa de quatre victòries consecutives del Principat.
Va ser Gabi Riera l’encarregat d’obrir la llauna al minut 22, en concretar tot un seguit d’atacs del Matecosa que no havien estat materialitzats. Només cinc minuts després Sebas va ser l’encarregat de fer pujar al marcador un nou gol per al Matecosa, i només tres minuts després Gabi Riera va tornar a marcar per al seu equip, enmig de la impotència del Principat que ni tan sols es va apropar a l’àrea contrària. Sis minuts abans que l’àrbitre xiulés el descans, va ser Alejandro l’encarregat de fer el 4-0, amb què els equips van marxar cap als vestidors.
A la represa el domini del Sant Julià va continuar i ja al minut 16 va tornar a marcar Alejandro, que en la mateixa jugada es va fer mal. Després de tenir moltíssimes oportunitats, va ser Xinos l’encarregat de fer pujar el definitiu 6-0 al marcador, amb què va cloure, quatre minuts després, el matx.
I la lluita a la parta alta continua sent dura, ja que si el Sant Julià va vèncer, el seu més directe rival, el Don Pernil FC Santa Coloma, tampoc no va donar gaires oportunitats al Construccions Modernes Inter Escaldes i es va imposar per 4-0.
Un altre dels equips que tampoc va perdonar ahir en la seva lluita pel títol va ser l’Escale UE Santa Coloma, que també es va imposar amb claredat a l’FC Encamp, per 5-0. L’Encamp va haver de jugar des del minut 12 amb un jugador menys i això li va fer impossible plantar cara a un equip que es va mostrar superior.
Finalment, l’FC Lusitans Construccions La Posa va aconseguir també amb la victòria davant el Borda l’Arena UE Engordany, (1-3) que encara no ha pogut sumar ni tan sols un punt en els nou partits que ja ha disputat.