‘Valur’... i moltes coses més

Quan al futbol o en qualsevol tipus d’esport es juga sense complexos les forces s’igualen. No hi ha cap secret. A més, quan un creu que tot és possible i l’altre es pensa que tot està fet es produeix el primer error, el primer nyap. El Vall Banc FC Santa Coloma li va posar Valur i moltes coses més que no es poden escriure, i el Valur Reykjavík només va despertar amb l’1 a 0, però no van tenir un premi que tampoc es mereixia.
Els de Marc Rodríguez alimenten el somni de classificar-se per a la tercera ronda de l’Europa League havent superat  per 1 a 0 el campió islandès gràcies a un gol en pròpia meta de Bjarni Eiriksson després d’un xut de Marc Rebés a la sortida d’un córner. Els colomencs es van mostrar sòlids i van ser solidaris en l’esforç a cada jugada. Al minut 10, Juanma Torres va gaudir de la primera oportunitat amb un xut que va sortir fregant el travesser. Els islandesos també van tenir la seva oportunitat amb un remat de Tobias  Thomsen que va anar a fora. Abans d’arribar al descans, Einar Ingvarsson va provar amb un xut ras que Eloy Casals va desviar a córner. A la represa, els islandesos van continuar sense verticalitat ni profunditat. Al minut 71 va arribar l’1 a 0 en pròpia meta d’Eiriksson. Tot seguit, Dion Acoff va gaudir de dues bones oportunitats, però Eloy Casals les va parar totes dues amb bones aturades. El futbol et dona, en moltes ocasions, el que li tornes, i el Vall Banc ahir va ser agraït. Dijous, la tornada a Reykjavík.