‘Kiki’, de l’Inter, va dedicar l’únic gol del partit a la malaguanyada Luisa del Trèvol Verd. Foto: Interescaldes.com

Victòria mirant cap al cel

Dels quatre partits previstos de la segona jornada només se’n van disputar dos. La Covid-19 va fer de les seves a l’FC Santa Coloma i a la UE Engordany. Per tant, els partits que havien de jugar aquests dos equips s’han posposat fins al 17 de gener. El matx que va obrir aquesta segona jornada va ser el Penya Encarnada contra l’Inter Club Escaldes. El nouvingut a primera contra el vigent campió. Els escaldencs, dirigits per Rodri, tenien clar a qui volien dedicar la victòria en cas d’aconseguir-la, i aquests tres punts van anar directes cap al cel, ja que aquesta setmana va morir la propietària i també cuinera del Trèvol Verd, María Luisa Gómez, la parella d’Antonio Gonçalves, també propietari del bar on acostuma a anar la plantilla de l’Inter Club Escaldes i altres equips de la lliga nacional.
El partit no podia començar millor per a l’Inter Escaldes i al minut 4, Cristian Martínez, més conegut com a Kiki, va marcar de penal. El matx va comptar amb algunes efemèrides, ja que el migcampista Sergio Moreno va sumar el seu 80è partit amb l’Inter i Ilde Lima, el número 40. Al primer temps també es va lesionar el davanter xilè de l’Inter, Nico Medina.
En l’altre partit d’aquesta segona jornada, la UE Santa Coloma, que va descansar a la jornada inaugural pels positius de l’Atlètic Escaldes, va sumar els tres primers punts en vèncer per 1 a 0 el CE Carroi amb un gol de l’internacional Víctor Bernat. El partit es va fer a l’Estadi Nacional, que a falta de rugbi els diumenges omple els seus horaris amb futbol.