Veure un partit del Futbol Club Andorra s’ha convertit en un patir. Dissabte passat a la tarda, els de Candi Viladrich es van presentar amb una banqueta de circumstàncies: Txus Rubio amb molèsties, dos lesionats per fer embalum, Roger Nazzaro i Jordi Betriu, i el porter del juvenil, Ion Rodríguez. Al minut 24, Aarón Sánchez es fa un esquinç al turmell esquerre i Viladrich decideix substituir-lo per l’únic jugador un xic sa que tenia a la banqueta: Rubio. El partit estava 1 a 0 al marcador i, a partir de llavors, remuntada abans del descans. Cada entrada dels jugadors rivals era encaixada des de la banqueta amb el cor encongit. Només quedava un jugador sa a la banqueta i era el porter suplent, Ion Rodríguez. Per sort, cap lesionat més, però sí que perden per al proper partit Álex Martínez, que va ser expulsat per doble groga i serà sancionat, i també Rober Font, que va rebre la cinquena groga.
El tècnic, Candi Viladrich, ja sabia el que trobaria a l’FC Andorra. Una plantilla sota mínims i sense diners per poder fitxar. Per tant, un possible reforç hauria de ser a preu de saldo i, amb la Lliga Multisegur Assegurances de rival, això és difícil que pugui passar. La segona volta de l’FC Andorra comença dissabte a les quatre de la tarda, i ho farà amb la visita del Borges Blanques, el vuitè classificat, que arriba amb dues victòries consecutives. I aquesta vegada Viladrich recupera el defensa central Emili García, i també el migcampista Àlex Villagrasa. Són dubte Roger Nazzaro, Aarón Sánchez i Jordi Betriu per lesió. Novament, la banqueta de l’FC Andorra serà tot un drama i tocarà encomanar-se a la sort perquè no hi hagi cap lesionat més. Els tres punts contra l’Atlètic Alpicat van servir per utilitzar el compte enrere per aconseguir la desitjada permanència.