El pilot de l’equip Stylobike Xavi Cardelús va assolir el seu primer podi de la temporada en finalitzar en tercera posició a la primera de les dues curses de l’European Championship de Moto2 al circuit de MotorLand (Aragó). A la segona va patir una avaria i va caure a la vuitena volta quan havia remuntat fins a 15 posicions i estava a punt de situar-se en cinquè lloc. Amb aquesta tercera posició, Xavi Cardelús ocupa la sisena posició de la general amb 63 punts. “Des de primera hora del matí tenia clar que tocava sortir bé i a mossegar a les primeres voltes perquè per ritme podia estar amb els de davant. Així ho he fet i el podi ha estat la recompensa. A més a més, he fet la volta ràpida”, va assegurar Xavi Cardelús, que la pròxima cita de l’European Championship serà al Circuit Ricardo Tormo de València.