De Fort Williams a Pal Arinsal. El Campionatdel Món de BTT 2023 van finalitzar diumenge amb la prova marató i amb la participació dels bikers de la Federació Andorrana de Ciclisme Xavier Jové i Jessica Cruz. El recorregut, un circuit de 96,5 quilòmetres i més de 3.000 metres de desnivell positiu, Xavier Jové el va acabar 51è en elit masculí, a 36’03” del primer classificat i campió del món, el brasiler Henrique da Silva, amb un crono de 4’14”42. El segon va ser el biker de la República Txeca, Martin Stosek, i va completar el podi l’alemany Lukas Baum.
En categoria femenina, Jessica Cruz va acabar 38a, a 1 h 13’ 22 de la campiona del món, l’austríaca Mona Mitterwallner, amb 5 h 07’ 50”. El podi el va tancar la sud-africana Candice Lill i l’alemanya Adelheid Morath.
Dissabte, en el descens, Àlex Iscla va signar el millor resultat d’un biker andorrà en un Mundial amb un 38è lloc.