Zamora: “Notava que podia agafar la responsabilitat”

Si un nom propi va sortir del debut del BC River Andorra en Lliga, aquest és el de Nèstor Zamora. La seva actuació estel·lar li va valer a l’equip sumar la primera victòria de la temporada.

El base català ho va fer tot: anotar, assistir i donar joc al seu equip. Les estadístiques indiquen que va sumar 20 punts, cinc assistències i tres rebots, tot per una valoració de 24. En els darrers minuts, quan el River perdia de 9 i tot feia presagiar que sumaria una derrota, va ser capaç d’agafar les regnes de l’equip i capgirar el marcador. En l’últim quart va anotar 12 punts amb dos triples consecutius inclosos, que servien per materialitzar un parcial final de 15-1 que va valer el partit.

L’equip necessitava un revulsiu i aquest va ser Zamora, que es va envalentir al tram decisiu, encara que durant el matx també havia tingut moments de gran nivell. “Notava que podia agafar la responsabilitat”, va admetre el base, que va assenyalar que per la qualitat de la plantilla “un altre dia potser serà un altre el que serà determinant”. “Hem de fer que al rival li costi saber quin jugador ho serà”, afegeix.

El River encara no està al seu millor moment, però és que això tot just ha començat: “Encara estem una mica verds. Hem de convertir-nos en un equip. De moment tàcticament encara ens costa, però és qüestió de temps perquè podem donar més minuts de molt bon joc.”