Èric Cervós i Jordi Trilla, la parella de dobles de l’equip andorrà de la Federació Andorrana de Tennis (FAT), va donar la sorpresa a Tirana (Albània) en la primera jornada en vèncer per 5 a 7, 6 a 3 i 6 a 7 (1 a 7) en el partit de dobles la parella de San Marino formada per Mattia Muraccini i Filippo Tommesani. Això sí, l’equip capitanejat per l’extennista JeanBa va perdre en els dos partits d’individuals disputats per Guillem Davasse (15 anys) i Èric Cervós (25 anys). Per tant, el debut al grup IV europeu de la Copa Davis es va saldar amb una derrota per 2 a 1, ja que Davasse va perdre contra Tommesani per 6 a 3 i 6 a 1 i Cervós contra el millor tennista d’aquest grup, un ex-ATP com Marco De Rossi per 6 a 3 i 6 a 4. Avui, segon partit contra Islàndia, que va perdre per 1 a 2 contra Liechtenstein. “Estic dolgut perquè som competitius i no ens agrada perdre i em sap greu, però trec coses molt positives. Ara ja afrontem la nostra guerra real“, va assegurar JeanBa.

Esports, la FAT i Vicky renoven l’acord de col·laboració

Govern va aprovar el conveni per donar suport a Vicky Jiménez. L’acord de col·laboració té un any de validesa i preveu atorgar a la Federació Andorrana de Tennis (FAT) 150.000 euros, que inclou l’import de la beca del programa ARA. 
Per la seva banda, Vicky Jiménez va passar ronda a l’W100 de Biarritz en derrotar ahir la francesa Tiantsoa Sarah Rakotomanga Rajaonah per un doble 6 a 2. La seva pròxima rival serà la també francesa Leolia Jeanjean per lesió de Jil Teichmann.