El nou River Centre Comercial a Encamp és des de divendres passat una realitat al número 11 de l’avinguda Joan Martí, una ubicació immillorable, al centre de la parròquia i a tocar de l’antic telecabina, que disposa a més d’aparcament propi amb una setantena de places gratuïtes per als clients i que també ofereix l’opció de càrrega elèctrica.

Es tracta de la segona gran superfície que el Grup Hiper Pas ope al Principat sota el nom River Centre Comercial. Es tracta del supermercat més gran d’Encamp, amb 1.400 metres quadrats de superfície, inclosos els espais comuns, els destinats a la venda i un Kids Park, un parc infantil exterior per fer l’espera més entretinguda als petits de la família.

Els productes alimentaris constitueixen el gros de l’oferta comercial del nou River, amb especial atenció als frescos (peixateria, carnisseria, xarcuteria, formatgeria i fruiteria) i una aposta decidida per les begudes, vins i alcohols, així com per la drogueria, els productes de cura personal, els articles per a la llar, el patit electrodomèstic i els gadgets tecnològics. Tot, amb la qualitat superior habitual al grup, garantia de traçabilitat i els millors preus del mercat.

Per arrodonir l’oferta, el nou River incorpora un Granier Bakery & Coffee, la cadena de fleques de proximitat fundada el 2010 per l’empresari Juan Pedro Conde i que en aquest temps ha obert més de 350 establiments a tot Espanya i que s’ha consolidat com un negoci de referència en el sector. També inclou la farmàcia Baixench, consagrada des de la creació, el 1990, a proporcionar als clients la millor atenció en salut i benestar i que ara s’ha traslladat al River.

Impacte social

El nou River mantindrà la visió, missió, valors i filosofia del grup: compromís, vocació de servei, actitud positiva, treball en equip i millora contínua, per oferir la millor experiència de compra en uns espais concebuts perquè el client s’hi desplaci amb comoditat i trobi tot el que necessita sota el mateix sostre.

De moment, a banda de facilitar la compra diària als clients, el River Encamp ha suposat un impacte considerable en el teixit social de la parròquia, amb la creació d’una trentena de nous llocs de treball, i dintre de la vocació de servei que distingeix al grup, el centre comercial ha activat des de la inauguració l’etiquetatge electrònic, que a través de l’app permet obtenir de forma instantània tota la informació referent al producte, com ara la traçabilitat. El River Encamp, en fi, constitueix un pas més en l’aposta del Grup Hiper Pas en el compromís amb el client, amb els seus professionals, amb el medi ambient i també amb Andorra, en el que ha sigut una constant des que el 1978 va opir el primer súper al Pas de la Casa. Avui gestiona 24 establiments repartits per tot el país, amb una superfície total de més de 20.000 metres quadrats.

Els col·laboradors

Si el River Encamp ha estat possible ha sigut gràcies en primer lloc a l’equip de professionals del Grup Hiper Pas i també a la col•laboració de les empreses que hi han treballat tots aquests mesos, amb especial atenció a Auró Jardiners, Construccions Roca, Diastone, Electricitat Caldes, Electrofred Rossell, Elit Sistemes, Enginyeria Bernabé Rodríguez, Escoem, Fusteria Brunel, Fusteria Freixes, Instal•lacions Amat, KFS Arquitectes, Lampisteria Encamp, Mondeconsa, Multiserveis Co-Príncep, Pavand, Pintures 3,14, Port-Guix, Prodomo, Protecvall, Q7, Rètols Futura, SIEP, Sipce, Tot Teulades i Unitas.