Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de Tribuna

Tribuna

 

 

Cada docent deixa una empremta personal en l’ estudiant

Autor: Andrés Gladkov Díaz


Cada dia admiro més a tot l’equip educatiu que forma part de l’escola que sempre ha estat la meva escola, anteriorment anomenat Col·legi del Pirineu i actualment Agora International School Andorra. Sense dubtes, un col·legi extraordinari per la gran varietat de recursos i possibilitats que ofereix als alumnes a tots el nivell tant educatiu com personal.

Sóc alumne d’aquesta escola des de fa onze anys i només tinc paraules d’agraïment cap a tota la comunitat educativa per la gran feina duta a terme al llarg dels anys. Vaig començar aquí els meus estudis quan tan sols tenia un any i ara tinc dotze. Per a mi, han estat els millors de la meva vida, molt intensos i sempre els recordaré amb gran admiració.

Mai m’he plantejat un canvi de col·legi i desig enormement poder acabar aquí els meus estudis, simplement perquè aquí soc molt feliç, aprenc moltes coses útils, molts idiomes, la convivència és molt bona i adoro a la meva classe i als meus professors. En tot moment, es viu en un ambient de respecte, valors, educació i saber estar tan necessaris  per a quan siguem adults i ens integrem al món laboral. Per tant, mai m’he plantejat un altre col·legi per a mi. Per molts motius trio lliurement continuar en aquest col·legi que cada dia, gracies a l’esforç de l’actual directora la Senyora Clara Pintat són més anys avancis i els millors que s’estan duent a terme per aconseguir l’excel·lència educativa. La directora sempre està disposada a escoltar a pares i a alumnes per a buscar la millor solució per a tots. Perquè junts en aquesta gran comunitat ens sentim com a part activa de la nostra escola i la nostra educació. L ‘inversió en l’educació d’avui és invertir en el nostre futur!

Aquí, en el meu col·legi, aprenem en un ambient familiar i distingit, aprenem  quatre idiomes: espanyol, anglès, català i francès. A més, aprenem a ser nosaltres mateixos, a ser crítics i ments pensadores per a anar construint nostre futur. Aquest col·legi m’ha donat una bona educació, tots els valors que e, caracteritzen com a bon estudiant, bon alumne i com bona persona. Però també he après a aprendre dels meus errors, a superar-me i seguir endavant malgrat les adversitats. Amb dedicació, tenacitat i esforç aconseguim superar-nos a nosaltres mateixos. Aquest col·legi ha fet possible que sigui el que sóc i puc dir ben orgullós que cada docent deixa una petjada personal en l’estudiant.

En temps de crisi i confinament a causa de la  Covid-19, tots els professors del meu col·legi han fet possible la continuïtat de les classes per a garantir-nos la normalitat i poder seguir amb el curs acadèmic que ens adona a cadascun. Cada dia de 9 a 16.30 tots ens connectem i en cap moment s'ha perdut el sentit de grup i de classe. Al contrari, tots amb moltes guanyis i motivació cada matí ens aixequem per a poder gaudir de les classes impartides pels nostres mestres. Les classes  cada dia són millors i això només és possible a l'esforç diari que dediquen els professors. El treball que realitzem es basa principalment a aprendre a aprendre, a investigar, ser més independents i ser grans pensadors crítics. A més llegim molts llibres en tots els idiomes de la escola, escrivim poemes i assajos, fem presentacions oral, treballem en equip, aprenem a tocar instruments i fent molts esports. També, la meva escola es innovadora perquè integra el IPad en la ensenyança-aprenentatge. En definitiva, aprenem molt i nos ho passem molt bé!

Per acabar, estimats professors gràcies a tots per la vostra transcendental tasca docent, gràcies per la vostra dedicació i la vostra entrega constant; per aquests moments inoblidables i per deixar en cadascun de nosaltres una petjada personal en l’estudiant.   

"Digues-me alguna cosa i ho oblidaré, ensenya'm alguna cosa i ho recordaré, fes-me participi d'alguna cosa i ho aprendré!"

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic