Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de Francesc Salvador

Francesc Salvador

Metge

 

 

Crucifiquem Josep Pàmies
Posa’t dret, lector, i escolta un tros del Sant Evangeli: “Faltaven dos dies per la Pasqua i els Àzims i els grans sacerdots buscaven com agafar Jesús i matar-lo. Cada festa es concedia la llibertat a un pres. Hi havia dos candidats a la pena de mort. Un era Barrabàs, i l’altre, Jesús. Pilat va preguntar què havia fet de mal Jesús, rei dels jueus, al qui ell veia innocent. Barrabàs per contra estava empresonat per sedició i assassinat. Va preguntar al Sanedrí: què faig amb Jesús? I tots els presents embogits van cridar: crucifica’l, crucifica’l!”

Ja pots seure, amic lector. No és aquí lloc per predicar la sagrada Escritura, però haig de confessar que m’ha sortit del cor. Escric indignat i les meves paraules tenen un regust de ràbia. Sembla que la premsa i les autoritats s’hagin llençat furiosament contra aquest pagès de Balaguer.

Pàmies no és perfecte, i no tots hem d’estar d’acord amb el que diu, però jo sí que puc afirmar que es tracta d’un personatge singular que ha fet una tasca gegant per fer conèixer d’indubtable valor de les plantes i que ha fet conscients a molta gent del valor de la salut i dels efectes indesitjables de molts medicaments. Són molts els que segueixen el camí marcat per als seus coneixements. Les seves trobades, cada dissabte a Balaguer, són una escola i la prova està en el gran nombre de visitants.

Com era d’esperar, aquesta corrupta societat capitalista s’ha girat contra ell perquè ha tingut el valor d’ésser un David i aixecar la veu contra el Goliat de les multinacionals. La indústria farmacèutica, alimentària, la del sucre, i la de la sal es veuen amenaçades i compren i subornen els funcionaris, la premsa, ràdio i televisió per ensorrar-lo. El crucifiquen i el piquen i el volen destruir però molt em temo que ho tindran difícil.

Aquesta campanya orquestrada contra ell està plena de falsedats i tergiversacions. Les seves entrevistes es publiquen als diaris canviant les seves paraules. Els que escriuen sobre ell demostren una gran ignorància i desconeixement. Un exemple: La Vanguàrdia 28/oct. La ministra de Sanitat, Maria Carcedo, diu textualment: “Nosotros hemos llevado a la fiscalia al promotor de la lejía como remedio contra el autismo”. Sabem el baix nivell intel·lectual i de coneixement dels governants espanyols i aquesta senyora demostra la seva ignorància en matèria de química inorgànica. En Pàmies parla de diòxid de clor (ClO2) que és una cosa totalment diferent al lleixiu (Na Cl O). Afegeix aquesta il·lustre política que “no hay evidencia científica sobre el cannabis terapéutico”. Què dimonis sap aquesta dona del cànnabis? Segur que desconeix totalment la revolució que ha significat la legalització de la marihuana a Nord-Amèrica i al Canadà i l’existència d’empreses de milers de milions de dòlars com ara Canopy Growth del Canadà i Tilray Inc., de Nord-Amèrica!

Amb el mateix diari surt un titular que diu: "El curandero del autismo se desliga de su curación". Què sap el pobre periodista de l’autisme i de la fundació? El que sí sap és el que diuen els castissos: leña al mono.

Estic indignat i tinc una nova associació d’idees. Vivim en un món delirant, sense sentit. Que algú m’expliqui per què el Govern espanyol es dedica a fer una campanya contra un bon home quan tenen tants Barrabassos per perseguir i resulta que un dels més grans, que es diu Aznar, després de mentir descaradament davant de tot el poble espanyol en seu parlamentària i que és responsable de l’espoli que va significar la corrupció de la trama Gürtel i sobretot la seva participació en la mort de centenars de milers de persones a Iraq surt aplaudit per una sèrie de llepaires i aquí no passa res.

Recordem els èxits de Pàmies en el tema de l’estèvia i del cànnabis que es va dirimir als tribunals en els quals el van declarar innocent.

Per acabar, us explicaré la divertida història del MMS i del seu descobridor, Jim Humble. Aquest senyor és enginyer aeroespacial i va anar a treballar a la Guyana. El territori ple d’insectes i amb moltes malalties endèmiques va ser la causa per la qual els treballadors es posessin malalts bàsicament de malària que va causar moltes morts. Ell mateix va ser-ne víctima. El van portar greument malalt i les anàlisis van confirmar que tenia la malaltia. El van tractar i li van prescriure uns medicaments. Ell explica que en sortir es va llençar al carrer, va anar a casa seva i va pendre MMS. Quatre hores després va tornar a l’hospital, el van explorar i no en van trobar cap senyal.

Això costa de creure però he vist el vídeo en què ell mateix ho explica. M’encanta la forma en què parla aquest senyor i la bondat que irradia la seva persona. Té 86 anys i una aparença molt saludable. Afirma que el seu leit motiv és ajudar la humanitat. Va visitar mig centenar d’esglèsies d’Àfrica, amb multitud de malalts de malària. En va tractar 2.000 i només tres no es van curar. El 2008 va anar a Malawi i va tractar 800 casos de sida; només 5 no es van curar.

Concretament de l’autisme que ell atribueix a molts factors, des de paràsits, microorganismes i metalls pesats; en va tractar 8.000 i en va curar 200, però molts van millorar notablement.

Ell confesa que pren MMS cada dia ja que els menjars, les aigües i l’aire del nostre entorn estan contaminats. D’aquesta manera creu que s’està protegint de la malaltia.

I aquí, a casa nostra, tenim una prova més de l’eficàcia d’aquest producte. La ben coneguda Teresa Forcades, que té unes credencials òptimes a nivell científic i ètic, ha repetit per activa i per passiva que el MMS és un tractament eficaç i ho ha demostrat mitjançant l’experiència de les seves germanes benedictines, que treballen a l’Àfrica i que el fan servir amb notable èxit.

Ara, amb la mà al cor, amic. Com podem insultar, perseguir, calumniar i crucificar quelcom que ha obert els secrets del poder de les plantes i ha dedicat la seva vida a lluitar per la salut dels seus congèneres. Lògic i natural seria que li fessin un monument a la plaça Catalunya. Jo m’ofereixo a pagar el ciment.

Comentaris: 1

Comentaris

En un total d'acord. Recoltzo les seves paraules, no només del Sr. Pàmies si no dels polítics, la persecució que aguanta el Sr. Pàmies i la seva lluita contra les farmacèutiques.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic