Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de David Murias

David Murias

Filòsof

 

 

El conqueridor
Tu no has vingut al món per agenollar-te i patir les conseqüències de les teves circumstàncies. Tu has vingut al món a conquerir les circumstàncies i ser el rei del teu destí. Tu no has nascut aquí per viure mort, sense estímuls, atemorit, esclavitzat i sotmès. Tu has nascut aquí per conquerir, conquerir el teu propi destí. Ser el protagonista de la trama. Tu no ets lliure. Has de fer-te lliure i així començar la conquesta. Tu no tens per què viure pensant que no ets suficient per tenir una vida sense límits. Tu, per compromís amb aquest regal que t’han donat anomenat vida, has de pensar que posseeixes suficient valor i amor propi per tenir una vida sense límits. Sense barreres ni murs inabastables per a la teva desitjosa ànima. Tu ets un conqueridor, i has vingut al món per conquerir. És la teva natura humana.

T’aixecaràs cada dia raonant que ets un conqueridor. Que el teu esperit està posseït per Déu, pel mateix univers. I que per això pots tenir, disposar de tot l’anhelat. Que ets capaç d’aconseguir-ho tot, absolutament tot. Que, en ser fill del brillant firmament, estàs compost per la sàvia dels estels. Que ets pura llum. I que la llum tot ho irradia des d’una magnètica essència, captant cada racó enfosquit i donant-li vida de nou. Ets portador de vida, perquè la teva voluntat aquí a la Terra és sobreviure a l’entorn. I per això, en les teves entranyes batega vida. I aquesta vida ha de sortir cap a fora per conquerir l’entorn i la realitat, sent un conqueridor.

T’imagines ser tu, realment tu? Sense més cares, sense filtres, sense màscares. Sense cap capa que amagui el teu veritable jo, la millor versió de tu mateix, de la teva individualitat. Net per complet de totes aquestes creences obsoletes, antigues i pertanyents a altres persones del teu clan. Net del passat. Curat per dins. Sense res que no sigui meu o no ho hagi decidit jo. En un estat de puresa propi. Ser realment jo. Com seria? Quins sentiments tindries? Com et sentiries amb aquest poder? Sense pors, sense dubtes, sense incerteses, sense dilemes mentals. Segur, convençut, ferm, decidit. Sabent el que vols, cap on camines, cap on vas. Amb l’estat d’il·luminació que et caracteritza per ser llum de l’univers.

Pots aconseguir tot el que tu vulguis. El teu poder és infinit, inabastable. No es pot mesurar, perquè és el mateix poder que el de l’univers. I tu, en ser fill del gran misteri, no és sabut fins on pots arribar. Ets il·limitat. I si el teu poder és il·limitat les teves conquestes també.

Comença a utilitzar el do més màgic que et va donar l’univers: la paraula. El verb és el conductor, el que uneix el món interior amb el món de fora. El que hi ha dins només pot sortir cap a l’exterior si hi ha un conducte. I aquest conducte és la paraula. Parlant s’inicia tot. El procés de creació comença. I també s’acaba. Els límits del teu món són els límits del teu llenguatge. El teu món està capturat en les teves paraules. Les teves paraules fan el teu món. I si tu dirigeixes i ets amo de les teves paraules el teu món serà teu.

Has d’entendre el teu poder creatiu per donar sentit a la teva vida. El teu únic objectiu és crear i crear, crear i més crear. I crear consisteix a imaginar coses, idees, experiències, situacions. I sense límits ni mesures. Completament lliure. Disposant de la infinitud de l’univers i explorant sense fi. Sentint en tu que ets un conqueridor i que pots aconseguir tot allò que puguis imaginar.

Les teves conquestes són el teu llegat. El teu llegat és la teva petjada al món. Mai tornaràs a venir aquí. Almenys sent la mateixa persona que ets ara. Per tant, aquesta aventura amb tu mateix val la pena ser viscuda de manera intensa i apassionada. Lliure de lligams, dogmes o temors. Ha de ser una vida sense límits. I tu un ésser indestructible i inexpugnable. Un conqueridor amb ànima divina que ha vingut a conquerir una vida.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic