Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de CiutadansCompromesos

Ciutadans Compromesos

 

 

El nostre contracte amb tu

Autor: Carles Naudi d'Areny-Plandolit i Raul Ferré (Candidats de Ciutadans Compromesos)


Doncs ja s’acaba, avui és l’últim dia de campanya i volem donar les gràcies a totes les persones del país que ens heu permès explicar les nostres propostes, volem donar les gràcies als mitjans de comunicació que ho han fet possible, i com no, a tots els partits i candidats que han enriquit el debat i que fan possible l’elecció de diferents models de país. Òbviament, també volem agrair a tots els companys de Ciutadans Compromesos que ens han ajudat aquestes dues setmanes, i molt especialment a les nostres famílies, que probablement ens han trobat una mica a faltar.

S’acaba la campanya, uns han triat la crítica i els altres la proposta, però celebrem que no s’hagi entrat a les guerres brutes, i ara ens toca fer balanç.

Ciutadans Compromesos representem una manera de fer responsable, que treballa amb diàleg i que busca el consens, i amb aquest tarannà volem acostar solucions a les persones i als seus problemes reals, però també als reptes de present i futur que tenim al país. El nostre programa independent, que no depèn de cap partit, és el nostre contracte amb totes les persones, i amb totes les propostes que us hem presentat volem incidir en les millores del nostre país.

Us hem parlat de la cultura de l’estalvi, de gestionar les despeses perquè el país no tingui dèficits econòmics, i al mateix temps de com fer créixer els ingressos per tenir el raconet que ens farà falta quan vinguin temps difícils, que vindran.

Hem explicat que no apujarem els impostos a ningú, que volem fer créixer l’economia d’Andorra, i com amb una Andorra més rica, amb més PIB, es recapten molts més diners. Defensem els sectors tradicionals de la nostra economia i n’obrim de nous, que són els que faran créixer el país i hi aportaran riquesa i llocs de treball cada cop més ben remunerats, i és de tots aquests nous sectors inexistents a Andorra avui, d’on sortiran els diners que fan falta per desenvolupar el creixement social, les noves infraestructures, i millorar tot el que tenim avui.

Hem explicat les mesures per ajudar els autònoms, els joves i els pensionistes, mesures per millorar el medi ambient, per garantir una bona sanitat, per millorar l’educació, la igualtat, i com volem digitalitzar el país per fer-lo més eficient, dinàmic i competitiu, per fer-lo més atractiu als d’aquí i als que vindran, amb un marc legislatiu estable que ens doni a tots seguretat jurídica.

Com no, hem seguit defensant un encaix amb Europa que respecti les nostres especificitats i tingui en compte les nostres necessitats, que sigui interessant per a Andorra i no a l’inrevés, que mantingui la nostra sobirania fiscal i legislativa i que sobretot passi per l’aprovació de tots amb un referèndum.

Esperem haver transmès totes aquestes propostes, el dia 7 ho sabrem, però del que no tenim cap dubte és que ho hem fet amb il·lusió, amb esforç i perseverança de tot l’equip, no només dels candidats, de tots. Tenim un somni i confiem en tots per fer-lo realitat. Si hem transmès aquests valors pels quals lluitem, amb el treball de tots ja podrem estar satisfets de la feina feta.

Gràcies.

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic