Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de marc

Marc Segalés

Periodista

 

 

Fomentar el consum intern?
–Una cervesa i dues coca-coles.
–Ho sento però no es poden asseure a la mateixa taula, un de vostès o el nen s’ha posar a la taula del costat.
–Com diu?
–Disculpin, però és el que ens marca la llei del Govern. Ara, si volen una cervesa, dues cocacoles i unes braves ja es poden quedar a la mateixa taula.
–Com diu?
–No és per mi, és que la llei del Govern...

Malgrat que ho podria semblar, la conversa no forma part de cap obra d’Eugène Ionesco, de Samuel Beckett, de Harold Pinter o de qualsevol altre dramaturg del conegut com a teatre de l’absurd. És simplement una conversa en un local de restauració de la capital entre un cambrer i una família, desconec si turista o no, a qui, com a mi, els costa d’entendre determinades decisions que semblen, a priori, poc rumiades.

I és que el cas d’aquesta família, que a més a més són unitat de convivència, es repeteix en el cas d’un grup d’amics o de companys de feina a l’hora de poder asseure’s dos o fins a cinc persones en una taula. El risc d’infectar-se fa impossible que es puguin prendre cinc cerveses, coca-coles o aigües, però es veu que disminueix enormement si les cerveses, les coca-coles o l’aigua s’acompanya amb unes braves i uns calamars a l’andalusa.

Segurament, i tot i que a mi se m’escapi per la meva formació en lletres i no en ciències, hi deu haver alguna raó epidemiològica que justifiqui tot això sempre que, i seguint Ionesco, Beckett o Pinter, no ens trobéssim davant d’una campanya per mirar d’incrementar la despesa de ciutadans i turistes als establiments de restauració del país. 

Comentaris: 2

Comentaris

Segur que les ments pensants de la llei aquesta no van veure aigua... Genial recordar Ionesco, quina ''mala bava' més ben patida.

La veritat es que entent aquestes leies. si algú ho entent que m'ho expliqui. Beure no. Però si menjas si. Inexplicable.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic