Diari digital d'Andorra Bondia

L'opinió de...

imatge de Joan Lluís Ayala

Joan-Lluís Ayala

Historiador

 

 

Gent normal
La campanya electoral és el punt de partida i part visible de les eleccions. Darrere, però, queda la feina feixuga de moltes hores de reunions i trobades amb associacions i ciutadans, així com amb els membres del comitè local, que resten recompensades per situacions senzilles, com la que em va passar l’altre dia en saludar un conegut, que em va felicitar per ser a llistes en aquestes eleccions comunals.

Aquest, em va presentar la seva senyora dient-li: “Veus, aquest noi es presenta a les comunals, és gent normal, com nosaltres, del poble”. Un comentari d’aquells que ens revitalitzen, perquè independentment si votarà la meva candidatura, la seva percepció  és el que m’omple i em dona forces per seguir treballant per la parròquia i tots els seus ciutadans.

És en aquest escenari on poso en valor la candidatura de Terceravia + Independents Andorra la Vella. Un equip polifacètic, de diversos sectors socioeconòmics, en què la major part no ha estat anteriorment en l’àmbit polític actiu, tot i que a bastament preparats per dur a terme amb rigor i humilitat la gestió comunal. Bàsicament perquè hi ha un patró comú: ganes i empenta.

Un grup de persones que ens presentem a les eleccions comunals del pròxim dia 15 de desembre per poder oferir a la ciutadania propostes ben pensades i planificades. Que tenim com a base de la nostra filosofia la coherència, allunyant-nos dels tacticismes polítics als quals acudeixen altres formacions. 

Nosaltres creiem en el compliment responsable dels compromisos adquirits amb els nostres electors i defensem fermament la transparència i el govern responsable, pel bé de tots els ciutadans i ciutadanes, que ens donen les forces dia a dia per seguir treballant pel nostre poble.

Per a nosaltres, el més important després del 15 de desembre és poder mirar els ulls a la gent, sigui quin sigui el resultat,  i tenir la convivència pròpia d’una comunitat petita, amb valors i humilitat. No volem deixar-nos enlluernar per una fantasiosa espècie d’àuria mística que dilueix les necessitats més terrenals. I ja ens sentim plenament satisfets de contribuir i ens felicitem que s’hagi rectificat el posicionament inicial sobre el giny del Carroi, així com poder tenir les mateixes  iniciatives, com per exemple el  programa intergeneracional.

Per aquest motiu, i seguint la responsabilitat que ens caracteritza, si els ciutadans i ciutadanes ens fan confiança, Terceravia  + Independents portarem a terme una gestió transparent i eficient del Comú d’Andorra la Vella, amb una visió econòmica de futur i un gran respecte pels interessos de tota la ciutadania.

En tot cas, el gran èxit per al 15 de desembre seria que el màxim de ciutadans i ciutadanes d’Andorra la Vella s’expressin a les urnes, sigui quina sigui la seva preferència. Perquè el pitjor mal per a la democràcia és l’abstencionisme.

 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic